[hea game]PES 2021 討論區 (5)大訴求。歡迎新人,有問盡答,建議大家俾啲耐性熟習隻game

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
唔會課零課都打到千幾分做咩要課
都唔關分數事既課來自己開心...
又,用金波贏全紅金紫好過癮
我係話慢慢儲金等祖巴icon,所以唔抽阿記icon
本身有金韋拉 抽左個pool 兩次 無野中 就唔抽了
今年多左人課金,出年有好驚玩了
錯啦,pes不嬲有錢都擺落宣傳費度,2014果隻垃圾當年吹到舉世無雙咁我仲好記得

咩超迫真人樣、真實碰撞動作、細緻既受傷情況,甚至會有救護車入場、落雨既反映、更真實既ai、360度盤球

最終2014就係乜春都冇,完成度連15%都冇既世紀級垃圾game
隻 2014 真係世界級垃圾
2013 真係完全掂過真人樣... 360度盤球呢堆鳩吹無極限嘅進步
GAMEPLAY唔使講,ML 有得自己出錢、有波BOOT自己換下畀唔同球員,有時ML一開有隻 7X 幾分嘅青年軍,好過佢出啲無謂改進根本未成氣候

下年仲要換 ENGINE 分分鐘好似 2014 真係唔使再玩

你咁樣算點呢即係...
真實碰撞動作都吹左好多年 尼馬封面果年都咁講冇比佢飛機片昆到
由15開始轉會對隻閪game死心 係18見有keyman廣東話半價買黎試下 結果都係中伏tvb黎既屌到fifa玩到悶又半價先開始雙修 玩返pes3個月唔知係新鮮感定唔識玩有難度 係幾好玩 不過成日屌住玩好勞氣
隻韋拉用落勁過卡斯米路好多
岩岩買左pc版,用左winning hk個patch, 一入game就彈
pes ml d球員會唔會好似fifa咁有固定潛力
自己玩果隊會表現好而升到勁高分?
例如電腦隊a球員潛力85 自己用就升到9x咁
玩巴塞d人太勁有d悶變到係度刷記錄咁
想試下組隊日本隊挑戰歐洲 有冇咩真樣後生日本仔好用 剩係識kubo同南野拓實
玩家嗰隊無
電腦有
今年入手價平左
日本仔好多都有真樣

重生之後勁既,家長昭博、中村憲剛

重生之後算好用既,有乾貴士

不過幾好用都有缺點,頭兩個係速度、爆發力弱,乾貴士走位同扭波都ok但射波好廢

家長我見過電腦升到佢96分,我升到20歲有80分賣左,硬係覺得用落唔順手,可能緊密盤球太低,得71,但盤球控球都85+

本田圭佑樣樣都75+,唔知點評價,冇乜野特別好勁但用落就係成日射中柱/射唔中

川島守龍應該最勁,我依家21定22歲都有84分,算係咁
重生應該未咁快玩到係咪list老將名單等佢退休
暫時都係手動轉會扔哂d日本仔入列斯聯踢英超
暫時都係揀左d70+有真樣用住先
乾貴士 本田 柴崎岳 武藤加紀 大迫勇也 酒井宏樹 揀左喱堆出名d有聽過
原來都有3星半加埋新星kubo做核心應該都幾好玩 都唔使太高分
日本仔好快就重生架啦

你每個轉會窗都搵16歲既日本人就得架啦

俾人夾都吹罰
揍揍埋埋啲On9嘢Send哂上去KONAMI俾班能樣睇下都得
你有冇諗過班撚樣就係要呢d,睇到d玩家俾佢撚不知幾開心
繼續分享D靚GIF, 來自MC Matchday

好好睇
wtf玩列斯聯用全隊日本仔得60精神
咁點玩...平時90都有時中劇本弱智化
咁要等team role升先得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞