[hea game]PES 2021 討論區 (5)大訴求。歡迎新人,有問盡答,建議大家俾啲耐性熟習隻game

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
扭埋隻CB同隻龍先準入
之前都講過pes既攻防球員係一對對,唔會走甩,如果後防失位,進攻果個會等埋佢先再走位
d劇本真係誇張到足總杯對住1星半球隊
我就球球中柱 單刀對面個龍撲緊去左邊 我射反方向佢竟然伸右手救到 咩人體學黎你話扭亞都算
好撚On9
呢招隔空抆衫真係呢.....
進攻球員主動走埋去架

隻game為左玩家屈唔到速,就整勁多仆街野搞到成隻game亂哂
由fifa轉會過黎
青年軍更新個陣
有無得用save&load刷啲高分既人出黎
同青年軍點睇潛力
青年軍玩咩隊都固定果班人垃圾黎 等升值當炒下股
假人有咩好刷一係玩新星一係玩重生人好過啦
玩得多fifa仲頂唔夠d假人咩
pes打電腦其實都唔使咁高分 個人能力分野唔似fifa咁大
揀自己中意既球員會開心d
第一年假 第二年係重新
手機版中返補數

日日都有趣事
咁樣我範規
撞人隻腳, 一定係
第一次玩阿仙奴auba勁撚到
電腦點解會搞到阿仙奴排第16護級cls
因為得靚羊勁
青年軍既人可以刷既,不過其實意義不大,除非你真係有好期待既球員想升

青年軍成長會比買翻黎既新星快,對球隊初始感情會比較高

如果你真係想知有冇潛力球員,每次更新會提你要睇下青年軍,如果有勁人,佢會係信息度俾埋個球員名你
你依家玩到咁雜
鏝可以出邊個iconic moment

公司佬
日本隊英超冠軍畢業發覺有人退休之後都幾難搵人替補
選擇好少柴崎岳第一季就退休一search cmf用波形已經搵唔到70以上其實有諗過玩英冠打上去
但驚波衫唔知識唔識轉章 怕麻煩都係算
所以試下有授權球場既球隊個氣氛係正d
新人留名
想問隻game係唔係有時區?可以改?
我matchday晚晚都夜晚11點先開始都參加唔到
今日出
巴打邊度睇到
myClub本週精彩活動的詳細內容,請看下面。

■ Iconic Moment: MANCHESTER B
從2020/11/05 06:00 (UTC)開始,玩家將可取得這個偉大球會的標誌性時刻系列球員!
本系列的球員能力值比平常為高,以反映其生涯最傳奇的比賽中的表現。他們的卡牌更備有獨家畫像設計,設計基於該比賽中拍下的照片。
此外,在myClub中將這些球員與其所屬球隊配搭能夠進一步提升其能力值。

官網
如果佢出YAYA TOURE我即課
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞