[hea game]PES 2021 討論區 (5)大訴求。歡迎新人,有問盡答,建議大家俾啲耐性熟習隻game

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
佢就咁剷俾直線條友 但成個動作應該係黃 傳到我就半單刀
Last man都唔係
咁你好彩 遇到個好鬆手既球證
隻game個判罰系統始終都係鳩鳩地 你永遠估唔到佢會點吹

場場都有新聞
如果對電腦,我覺得牛尾巴都好有用

啲盤球痴腳既球員就咁右菇拖幾下之後變向/cup都好有用,當然你要預下個距離先
你次次都係比人撞之後比人吹 終極黑哨
Thank
今年ML易打左唔知係咪多左轉會玩家
冇劇本果陣咪正正常常 有果陣你一定屌出黎
中左添姆雲拿
連輸十鳩幾場 繼續俾Konami逼害

禁區一定要解圍唔好當pes係正常踢波
當係育成遊戲撚下心愛球員就算 個心會無咁難受
你係自己禁區都咁樣傳法 你自己逼害自己姐
玩pes係禁區入面唔好諗住短傳 你以為穩陣 點知隊友控唔到個波 禁射門制解圍算數
btw 講起解圍 fifa禁短傳制都好穩陣傳到比隊友好少派膠
pes就局住多數要用射門制解圍 但8,9成係交返個控球權比對面
有時想短傳返比隊友 又發覺多數會派膠
Pes 正方形十成都係對面拎 正面一堆佢啲人點俾
係 特別係角球第一時間頂出去 個落點10次有9.9次都係對面拎到先
所以話隻game有d野係整定左 不過你短傳=自爆 加快死亡速度
Pes 真係考驗eq大遊戲
正常踢波都唔會係自己禁區咁近交波啦
課球會版多隻人好似抵d
多咗轉會玩家唔會影響你ML㗎喎
所以守角球我會控個最矮嘅係禁區頂企,好多時都執到解圍波,然後就係快攻
可以試下R2+O 斬比個遠d邊線球員
裝左universe v2再官方更新都更新唔到夏蘭特喱d係咪無得搞 官方最新85分 但個patch覆蓋左球員資料仲係83
等佢再出更新patch或者自己對住pesmaster.com抄返d數值就算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞