[hea game]PES 2021 討論區 (5)大訴求。歡迎新人,有問盡答,建議大家俾啲耐性熟習隻game

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
今次張mbappe好似得99
華拉尼得95
上次巴黎抽 抽唔到
下次再出可能要等下年

之前果張101麥巴比 比依家呢隻99麥巴比:高3點攻意、3點射門,係有少少分別,不過可遇不可求啦

依家呢隻95華拉尼比之前96華拉尼:積極性高3點,頭球低3點,其實呢隻95華拉尼仲好
應該係 但包皮
3點off 3點shooting其實唔差好遠
但重點係佢會卡係94上唔到95
咁就有分別了
我都係中今次呢張
果張我冇咩人中勁難中
起始94 or 95有分別咩?

屌佢老味!!
真係劇本㗎囉!連抽兩隻羅里斯!
之前已經抽咗1隻普黑,然後連抽咗2隻精選版!互食滿埋級!最唔想要嘅就係佢!
儲咗成星期嘅200金又無哂!
95果張包板升完可以去到101
94果張得99
重點係99果張升完shooting off.都得94
如果有95就冇咩所謂
差一兩點其實無分別
見唔少人拍片測果堆球員跑動速度,能力5點之內,分別極細,有時能力低啲嘅仲會跑得快過能力高啲嘅
如果係比賽,反而球員狀態影響仲大,更緊要

如果係PVP,網絡質素排第一,如果差又延遲,90球員都變70球員
係 網絡質素同狀態仲有劇本最重要
之後就係95或以上
所以就算呢張99我都會升來用
同巴打一樣連中兩次都係佢,有簡尼有古圖有Alisson幾時用得到佢
淨低一抽中基奧特

抽極都有一半機會中龍,仆街我想要中堅、閘、翼、攻中
基奧特我睇youtube老是常出現
包板通常最難出
varane都易出
最易出係羅里斯!!
前前後後抽左5隻!!
Fuck!!
我都有3隻
今次呢隻好似仲要再廢啲
當左你pass
抽咗ENGLAND,想要66...
出咗Sancho,Sterling,廢籠...
睇得既防守型閘冇乜...
利申,有隻雲比...
前場過盛啦
阿諾好勁,長傳99,曲球97,另外死球、短傳、速度、體能、腳力亦有9X,傳球技能全有,根本係年輕碧咸。

我本身主攻中路(80%),所有閘打咗N場都各自得幾個助攻,唯獨阿諾已經有幾十球助攻,來自部分邊路長傳,部分角球。
抽左1200
法包中兩隻簡迪 一隻lloris
英撚中三隻碧福 dklm
提子中felix concelo bruno
比利時中迪布x2 艾達韋到特
簡迪同迪布就ok 英撚真係掟手掣
基亞連尼 華拉尼 VVD 拉莫斯
而家勉強可以咁樣擺四隻全防守
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞