[hea game]PES 2021 討論區 (5)大訴求。歡迎新人,有問盡答,建議大家俾啲耐性熟習隻game

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
今日好似有大update
想玩多蒙特,有冇patch??
送3張legend 中
尼維特,卡斯拿斯,白必圖

又入雪櫃
尼維特 好似勁
哭撚左
皮里斯 中村俊輔 d.law
我又係 尼維特 白必圖

多明尼加 巳經有icon

之後又黎多個古華特 重複

得細哨 正少少
古列治、沙維、細哨
正呀
睇黎我都係巴塞命...差隻佩奧爾就經典巴塞隊
尼維特可以用
不過新果堆icon cm全部勁好多
抽到可以換 過兩星期有馬圖斯抽
INIESTA
中村
AESHAVIN
你咁多傅奇 好難唔重複㗎喎
Vdv figo Ono
Beckenbauer 其實用來打閘定打中堅
同埋想問下卡富 同卡路士好唔好用
本身用緊艾巴 阿諾同雲比沙加
碧鮑最好打防中,如果有好防中就打中堅,如果有好中堅就打右閘
通常防中都有唔少好選擇,無論傳奇定精選,右閘都係,最缺既係中堅位,所以我都係用緊佢打中堅
頂波會唔會好廢 我見佢得181
防中我用紅韋拉 右閘阿諾
中堅得vvd同big gay
同我一樣,我都係防中韋拉、右閘阿諾,中堅有雲迪克、碧基。
之前係碧鮑+碧基
換到雲迪克之後就碧鮑+雲迪克,碧基後備
抽到蘇金寶之後就碧鮑+蘇金寶,雲迪克後備

碧鮑防守好,速度快,控傳勁
主流進攻都係速度型前鋒、地面地波,你驚中堅跑得慢,好過驚中堅唔夠高
咁又係 今集我感覺vvd高空波好唔穩
補防又柒 成日靠韋拉補返佢個位先守到
閘巴打有冇用過卡路士同卡富
我左閘用艾巴好似廢廢地
右閘應該阿諾勁過卡富?
右閘阿諾第一唔洗講
左閘我有戴維斯、艾巴、捷維爾、泰亞尼,邊個有態就用邊個

卡路士用得過,不過係攻強守弱,開「邊後衛進攻」可以最大發揮佢既進攻能力,不過你要考慮佢岩唔岩你球隊戰術同踢法。
卡富都可以用,能力平均,勝在體能99,建議做阿諾後備,阿諾無態就上佢。
傳奇閘極少,所以都一定值得升
阿諾我係96果張
用落覺得啲斬波好屈
但守就一般
左閘我係昝泰亞尼 艾巴同埋卡路士
用落艾巴同t仔守都好弱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞