[hea game]PES 2021 討論區 (5)大訴求。歡迎新人,有問盡答,建議大家俾啲耐性熟習隻game

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
睇final都已經有60k
舒米高係獌定鏝
我都換咗普通包皮,升到7Lv都覺得係勁屈,好有R9 Feel
又用咗三隻普通迪基亞換咗尼馬
C7用用下覺得麻麻地,而家前面三隻用泥馬 包皮 美斯
一場都唔打
夜啲打排位...
Matchday係我加分樂園
你以為啦,啱啱就踢咗場Matchday,所有動作、傳波全部都慢兩秒,打個700分都要打泥漿咁,好彩都贏1比0
我想問pes 係咪唔會好似fifa咁多skill move ,成場好似雜技團咁,我只係想打場正常足球比賽,唔係好似睇雜技團咁
pes既sm要出得岩時間先得,如果唔係好易偷到波,加埋sm要睇個球員本身有冇呢個技能,冇既話出果陣會又慢又甩甩下咁
佢應該講電腦掛fifa d電腦花式足球員黎關左個mode都仲係經常見到
pes花式算比較少 通常都係鬥派膠多
pes電腦主要都係得兩腳觸球呢招

電腦出得多唔多,好睇果幾個有關電腦先觸發到既打法

例如

重砲手、驚人突破、內切突破、魔術師、緃向奔跑、長傳專家

驚人突破應該係純粹用短距離變速變向黎過人

魔術師應該就係用sm過人
SAME

同埋沙拿,沙域,魯賓
係中唔到VVD同文尼
我有VVD

開波10分鐘,明明就好多氣力可以放甩...
點解要望下後面等埋隻AI先跑
wtf?!我隊日本隊先打半季
柴崎岳28歲同我講要退休?!

電腦要你輸,門前半格Power都可以炒飛機CLS的
無形之手拉住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞