[hea game]PES 2021 討論區 (5)大訴求。歡迎新人,有問盡答,建議大家俾啲耐性熟習隻game

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
咁都唔入

嘩 四十幾碼呀 神奇 頂級 超卓
咁D球隊本身都會識買人架嘛
其實隊隊玩隨後期都一定會成個班底唔同曬
https://www.youtube.com/watch?v=Ph3QL3a3exI
有日職了其實本身無日職 咁如果10年後D人退哂休
咁喱個自己編輯既日職會唔會無哂日本人?
同樣德甲都係 會唔會無哂德國佬
咁D球隊本身都會識買人架嘛
其實隊隊玩後期都一定會成個班底唔同曬
一玩新save又要食果d嘔血殘疾足球既屎
真係唔知佢所謂既球隊精神/戰術適應係好定壞事
我諗好多人初玩頭幾鋪就想棄game倒自己米
d垃圾ai剩係識縮想點 set左前場逼搶一味縮後
反擊緊想傳無啦啦又縮 追波贏路線又縮
屌你老母隻game敵人永遠唔係對手 對手5星又好2星又好 完全冇分別 完全係自己踢自己 無交流咁
對手係自己d ai 你老母 縮縮縮 成個智障咁
你唔撚輸就得閒整幾鋪on9弱智ai等你送禮失波先去追
同你講個笑話

呢條撚樣叫美斯
防守戰術果個揀左前線壓逼同積極性 防線set左6
但失球權第一時間都係全隊向後 可能新save做手腳啦
進攻縮後中場果d都算係翼鋒走黎伸手 高產翼鋒都有時係咁 就算戰術set控球都唔應該反擊空哂都縮後咁死板
已經灰哂 隻game係要整到得班mc特色球員先識踢波 ml其他職業球員係業餘咁真係吹漲
望住個波但係搵唔到個波 跑到個波面前玩閃避球
喱d真係玩到我最嘔血 我又唔中意玩mc剩係中意ml
但新save頭一季真係擺明破壞體驗
玩完日本隊我已經唔當d數值一回事 呃人既 講到底都係睇當時系統個機率係點 佢想做你你99都冇用反而佢幫你就算拎隻青訓6x人仔都上哂身
今集耐玩度真係低好多
ML同上年一模一樣,我都無興趣開檔玩...然後又做一次同上次一模一樣嘅嘢...
MC一開波忠誠獎勵送咁多紅卡,咁快已經送咗3隻金卡,咁快出紅卡抽
隻Game先出咗一個幾月,已經進展到咁,已經玩得七七八八,無咩新鮮感、追求感
話明season update就預左一模一樣架啦
mc除左第一集 之後都已經係行左速食呢條冇營養既路
拿拿聲等d人玩完課完金賺完錢就算架啦 pes早過fifa出game都唔係冇原因
fifa一出 會有一批人轉返過去
雙修ing 不過fifa好多bug未fix所以喱排玩pes多
pes正常果時係幾中意 不過玩ml真係好麻煩
冇得似mc咁即食即玩 要你on99智障一季先有得正常踢波喱樣真係做多左 唔係多年死忠真係頂唔順ml
有方法可以避
係edit mode直接將你想用嘅球員轉去隊波到
然後開save
咁就唔會扣team spirit

Save完
Apply update就回復原狀
我隻美斯唔係單刀硬直就係一碼射出界
好想要66
又唔中mbappe

有時真係唔想躁...
自己走埋來仆街跟住吹我...
成9日有呢d 面對面傳 都會彈甩 點玩

我去逼搶夾個波返來點解係判越位????
四個國家,大家抽邊個,抽咗啲咩

一陣返去淨抽法國
目標:華拉尼>麥巴比>簡迪>普巴
本身已有9隻法國兵,抽埋嚟打今星期Matchday就發發
無抽留coins
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞