[hea game]PES 2021 討論區 (5)大訴求。歡迎新人,有問盡答,建議大家俾啲耐性熟習隻game

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
你邊洗課呀仲...
你買哂5個球會版都萬5金啦...
60分鐘冇哂氣 笑撚死 最後真係3:1
其他可以唔抽....
韋拉 Giggs有愛...
唔知仲有冇機會抽中
有咸爺應該要有埋Giggs...好似係
屌你老母成撚日人地放直線
明明食贏線路身位 跑跑下比引力扯走左去唔到個波到比人攞 屌你老母真係on撚9 個波有磁場反彈牙on9
用左咪一樣有時照跑跑下滑走左
跑撚到埋去個人縮尻開避個波個垃圾物理系統
跑緊從後撞會有道空氣牆格住你減速原地跑 搞撚笑
3隻球會版已經係底線了仲話1K
申利:2隻

PS: 我冇忠誠抽,冇金卡韋拉丫麻...

神級吹罰系統

透明AI
暫時玩左半季 睇到球隊精神升高左95係好似順d
但d奇怪野真係玩到嘔血佢想營造某種情況既感覺好明顯 亦都太造作夾硬有失誤係足球一部分 但成日都被失誤
其實係咪要100分先有冠軍
玩左半季 皇馬輸左場比我之外只係和左場52分
我都覺得整到咁好冇癮
講真其實pes由2014到依家2021我都唔覺得係一隻完整遊戲黎

我覺得最多都係得50%完成度,但fifa我覺得係各方面都去到90%以上,係gameplay上可以做既都差唔多做哂,得翻啲少執少改

pes根本每集執少少野照計3-5集都執哂,但依家擺明係冇心執仲要每集加鳩野

2015果集好少俾人從後掂下就撞走,但之後就慢慢每集弱化哂
由2015開始已經剩係賣人樣整得真
個gameplay好唔穩定 以前玩winning係爽快既
而加想扮真實但又唔落足本去整 一味hea搞到隻game生仔冇屎忽咁睇下ps5有冇咸魚翻生 到底係真係allin定hea出個2021呃尻你笨
FIFA都係差唔多啦,經常個波起腳邊當佢透明
我始終覺得係製作gameplay班人本身又唔識足球又唔係勁,所以搞咁多年個gameplay都咁廢

所以即使2022轉新引擎,我諗又係賣球場、草地、雨水、人樣呢啲多過gameplay,隨時啲鳩野仆街野仲多過依家

送C7
買咗祖記版係咪可以回水
換隻Messi來
Juventus Anniversary Campaign
本週也是我們的合作球會Juventus的創辦紀念日。
為慶祝這個日子,我們將送出可以簽下C. RONALDO的經紀人。經紀人將於2020/10/29 06:00 (UTC)送出。
此外,玩家還可以從2020/11/02 00:00 (UTC)開始簽入Juventus的精選球員。
佢送嘅係普通版
前排先3換1交易咗普通版C朗
食Q咗佢

睇到球好靚既入波

收咗幾多錢
收左錢仲示範埋教科書式既頭鎚攻門電腦交足貨
點會差唔多ai隊友on9就兩家都有 但現實一樣有派膠on9野 但至少fifa控到自己隻人 最多係撻q果d失誤
pes係直頭強行拉走你隻人都唔知幾撚多次跑到個波面前佢縮開然後比人執 玩fifa中劇本可以靠一人carry玩pes根本你控制唔到隻人你轉個身都難 加速又跑唔郁 扭波推推下無啦啦會彈起失控
兩家都有劇本架啦 但fifa至少個操控系統正常 係弱化你能力值 pes係控制你隻人做第2樣野
真 最諗唔明點解大家都可以整到個波穿過個身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞