[hea game]PES 2021 討論區 (5)大訴求。歡迎新人,有問盡答,建議大家俾啲耐性熟習隻game

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
我就係有呢兩隻
仲有老朗呢,遲啲應該會有派路
冇得自由將啲錢轉黎轉去 只可以設定之後啲收入去晒人工度
隻game啲細緻位就係咁on9
剛剛起床唔憤氣課咗$20
第一下見到紅畫面差啲哭出來VIERA
fifa岩岩更新完加多左bug到嘔血見人喪屌
喱幾日睇波唔得閒玩 暫時得返pes玩
pes對我黎講有好多我中意既年輕球員都有真樣(fifa冇)
又有patch玩細個好撚中意既傳奇(fifa又冇)喱兩樣係玩得最開心既地方
不過劇本果時d操作感 真係閪過fifa好多
巴打話雲迪克 華拉尼 古列巴尼 呢三個模組最勁
想問你地多咗啲紅卡會唔會食咗去?
還是出年計咩忠誠有用?
我留起左
想問龍用迪基亞定kahn好?
呢集身體平衡嘅效果比上集明顯好多,加上今集對節奏控制要求嘅改變,矮細單薄技術型中場優勢明顯咗
但防守嚟講,派路身弱守弱,擺去打CMF好啲
原來兩張紅韋拉style唔同
一張destroyer一張btb

終於有個好既頂住個防中位置
我主要都係pro club

成日冇入波助攻都8分以上,爽過pes係唔係都6.0分好多
二十幾三十
今次好好運...
兩張斯華...一張VIEIRA...
咁好運就俾癲佬我啦
上次一張紅色都唔出...
個分冇用架禍但係禁實個l1自動走位都有7分以上
pes計分好嚴 除左入波助攻都係5-6
不過我真係頂唔順pro club等波踢
唔係侏儒跑狗就米9巨人 得前鋒同any玩
我自己冇乜所謂,幾享受一條友

同埋打中場始終分愈高係愈踢得好既,我自己都遮好多波,起碼少好多膠野

慢慢熟左fifa個系統,起碼踢得過癮過pes,靜係r2加力傳波已經正過pes啲冇力波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞