[hea game]PES 2021 討論區 (5)大訴求。歡迎新人,有問盡答,建議大家俾啲耐性熟習隻game

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
當一隻(叫佢做技術主導Game啦)玩到要用屈機手段為主流,而且人人都咁做既話,真係要好好考慮仲值唔值得再買來玩...
3連第四場DKLM

真係,你諗下如果兩邊剩係識屈Bug...
我入完你一球又俾你屈半場斬追唔到...
你入完我又屈你同一招...
到冇用喇就成場都係半場尻斬,亂尻直線不斷互相試探博派膠,咁有乜意思??

好似N年前Winning咁過半場有個位FullPower射波必入...成場波互相係咁屈...有意思?

FIFA20可以屈角球直接彎入,EA都識得修改...
屌你老母開波後傳一腳斬上去On99企起度睇住單刀入呢啲乜撚嘢唔好同我講係技術係正常...都痴撚線。
跟住就會有啲撚樣出來話人地屈到係人地有技術,你有技術你都可以屈返人乜乜...
就好似我樓上咁講,場場波都係屈來屈去,已經冇哂意思...
而家都係咁,好多時開波啲撚樣就會例牌指定動作咁,半場大尻斬去做一次來試探你,好撚On9...
正正經經唔撚得既
PC版 巴打們用邊個patch多
用smoke patch入完 啲字變哂no string
最撚On9就係你見佢有文有路唔係話冇組織剩係識屈機果啲來架喎,但逢係你入咗佢波或者半場再開波都好啦總係要例牌指定動作咁來試探你 都係果句,正正經經唔撚得既
其實中圈開波傳後之後大腳斬前=單刀入波呢招已經好多年架啦...

由2012我已經見過

根本KONAMI 係完全冇心係GAMEPLAY度發展,一味沉迷係D唔關事既聯賽度拎版權,我要蘇超俄超瑞超泰超呢D黎做乜鬼,倒不如搞下個GAMEPLAY仲實際,再唔係,屌你整下個吹罰系統都好呀大佬

到最後就係乜都冇,然後集集加少少少少野就水鳩你買

我唔知PES 出左兩個月以黎調整過GAMEPLAY幾多次啦,但FIFA 好似已經去到1.07版本,又FIX BUG又搞GAMEPLAY

我始終都係果句,兩個GAME廠既最大差距係一間條路由頭到尾都係開左個好靚好堂皇既頭,但係從來冇行落去,另一個GAME廠係開左個好正常既頭,然後正常咁行落去

PES從來潛力都係好大,但佢一直唔發展,一味係度J 球星真樣,FIFA其實我覺得GAMEPLAY已經頂到好盡,但手感就係好過PES,靜係比較少撻Q呢D仆街野已經贏哂

大佬PES講緊接應個普通橫出波,你無論前柱定尾柱,一場幾次幾碼大大個空門都可以射唔撚中個龍,然後轉個頭俾人屈世界波輸,咁有咩好玩?下下射波傳波去到最關鍵果下就無啦啦撻哂Q,再唔係就無啦啦拗腰,喂大佬我真係咁想踢波就落街踢啦,洗唔洗拎住個手掣呀,你仲要整到D人仔勁硬勁慢,都唔知想我地D玩家點,仲要盤球同埋SKILL MOVE都唔太順既,我自己真係覺得好難適應囉

大佬,其實我都未講AI 走位ON9到震呀........唉!
我己經唔會再指意足球game會係一隻競技game
兩家都係垃圾 fifa己經走火入魔 ut炒股多過踢波 其他mode食屎啦你gameplay花式溜冰鬥chok技
pes就根本成隻game都未整好d物理同動作根本唔係運動game級數要認真打機就唔好玩足球 盞犯賤 槍game lol人地電競搞到咁專業 足球game根本笑話
試左了 但玩pes就無反應
開波傳後大腳...
開咗波之後都叫正常Man Mark丫,你老母開波幾秒你班撚樣就唔撚識Mark人,全撚部企撚哂起度睇住有個人長驅直進走入來仲On99得個望字...根本就唔撚合理...
呢個根本係要Fix既項目來...
一隻Game有Bug你唔去Fix,你隻Game同你既玩家就唔會進步,不思進取既玩家/被屈既玩家好快就會玩到悶... 隻Game俾你知道哂有邊啲Bug可以屈人,有啲被屈到無能為力又同一招數屈撚返人,係個Loop來,Loop撚到悶就流失...
Okay...K社你永遠都係爬唔返上來...
送美斯
11月29日是我們的合作球會FC Barcelona的成立紀念日。

FC Barcelona成績驚人,不但在本地聯賽26次奪冠,也是首間達成歐陸三冠王霸業的西班牙球會。
為慶祝該紀念日,所有玩家將會獲得能夠簽下L. MESSI的特級經紀人。

此外,幾天後你還可獲得可用於myClub的FC Barcelona經典球衣。
不要錯過引入這名頂尖人才的機會!
你見pes都學fifa整個假ut就知咩事加埋手遊食兩水
根本佢就知班玩家中意抽野 賭徒心態 越希有就越自high
整下個卡面改高下數值就有錢賺 狗衝送錢
gta rdr2 gow喱d神作腳踏實地就算十年後都依然唔會out
兩隻垃圾足球game一個引擎用幾年 換下波衫更新下真樣名單數值又4舊課金再幾千
雖然啲後衛膠,一開波唔守人
教大家一個設置,可以幫到手(都要配合提早手控中堅),仲大大減少整體失球:
進階戰術>緊迫防守,設定敵隊前鋒
效果:被設定果個球員身邊嘅防守球員會特別注意&跟防佢。
好過set盯人,如果set盯人,對面轉一轉陣式,或者用吓換位戰術,你成個防線就會拉亂哂
緊迫防守:單前鋒就set單前鋒,雙前鋒就set雙前鋒,3前鋒就set正前鋒
唔爭在派埋馬納當拿紀念啦
btw 依加派幾多野都好 d人都一早齊腳 冇咩作用
係整唔係問題呀屌你關注下個Game Play丫...
果啲吹罰系統又世界級,我越位果個企起越位位冇去拎波,後面有個衝緊上去拎到架喇睇住,屌你老母吹尻你...(Fifa唔會
咁即係點姐又愛又恨

唉真係諗起就把鬼火!!!!
成場拉鋸終於入到波,頭都未轉完就屌你老母俾人即時開波屈返球,果下真係成個人彈撚起!!!!!
早兩日專登買左巴塞version拎小花
真係sosad
不過巴塞version果隻小花好似勁好多
喺手機板見到今日無老4 抽
抽起左
奧雲 沙比 費托
呢隻美欺上唔上到99
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞