[hea game]PES 2021 討論區 (5)大訴求。歡迎新人,有問盡答,建議大家俾啲耐性熟習隻game

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
我有d自虐傾向 岩岩再揀列斯聯開波 中場得4條友唔夠腳要買人 免簽被米蘭解約既巴塞青訓哈利仔
一開波得兩萬蚊薪資 搵免簽傾仲要殺佢價人工唔過一萬挨到下年青訓屙d仔出黎自用 盡量唔買人等有仔接班再賣人換錢加人工留人
我覺得喱種小球會生存既方式好撚正
英冠對手太弱又唔好玩 列斯果種死都同你攬炒踢法
阿朗 食自己
上到98
呢張卡真係有同冇好大分別
想知而家巴塞隻柏迪係咪消失咗
遠藤航
有用佢防中但佢係靠山
金波Bale幾好用,抽唔到黑
你金波陣嚟打sim呀?
唔係,冇咁多時間掛Sim
柏木陽介呢?
第一年冇揀到 第二年唔見左懷疑都係被迫退休
我揀左柴岩岳 遠藤航 橋本拳人 扇原貴宏 香川真司 南野拓實 打中場 4231佢個退休系統真係好痴線
龍門好似叫川島?37歲都唔退柴崎岳28歲就叫退
仲有見到沙高都重生左 明明仲踢緊水晶宮30歲唔算老
冇乜上陣、冇球會、能力廢都係早退休既因素

日本球員大多數都係自由球員,能力又一般,所以自然早退休

其實後場好多人啲技能都勁,但能力就廢
柴崎岳有8-9成上陣架體力又有82 仲高過美斯所以都唔係太知佢咩準則退休 我本身都中意佢 搞到個save好唔捨得玩落去後防我覺得最緊要模組
吉田麻也同富安健洋夠大隻夠高 d高波都好殺食
成隊日本隊分數唔高 但用落實而不華 幾好用 亞洲人速度同力量就肯定渣d但相對技術同平衡都幾好 好岩我控傳彈彈波 pes硬係覺得跑唔郁咁 所以我寧願用技術型都唔用快翼
你都算係咁,咁有心機玩

有時我都玩到好冇癮
我玩頂尖咋唔敢玩難一級 受唔到d劇本再惡化
而加玩熟左就算用d路人都夠 只係無得靠能力屈機踢d高章波/刷記錄
反而踢落貼地左 知道有d細節要點做 之前玩慣fifa黎玩pes玩到好嬲
pes真樣多好多 真係隻game唯一可取我中意培養球隊多過鬥波 真樣對我好重要gameplay老實講fifa係好玩d pes好鬼慢又遲鈍
https://www.youtube.com/watch?v=Ph3QL3a3exI
有日職了其實本身無日職 咁如果10年後D人退哂休
咁喱個自己編輯既日職會唔會無哂日本人?
同樣德甲都係 會唔會無哂德國佬
岩岩開黎睇假樣黎 但pesmaster話有真樣
唔知關唔關裝左patch事
精選得88 90都無

是日金球 你估唔到我呢個位選擇直射
升哂都有93既...
我仲有隻高Lv金球佢食...可惜唔中
我2020係真樣喎

或者可能你睇左日職patch果個?
射得好靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞