[hea game]PES 2021 討論區 (5)大訴求。歡迎新人,有問盡答,建議大家俾啲耐性熟習隻game

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
即係應該變做經驗黎食
金卡係偷獵者
紅卡係創意中場指揮官
又同紅卡重複
第三次
屌呀...
本來諗住打番場刺激比賽拎傳奇波!
點知連到個600分佢即刻就斷線放棄,乜都無做就拎哂獎勵....首勝、傳奇波、分...
Fk...古華特
其實圍堵區域來講,側翼圍堵定係中央圍堵好用啲呢?
以4213或4312為例...
其實有時都唔明...
你輸同斷線都係扣分架啦斷來做乜...
斷線仲要跌禮貌評分...
輸咪吸收經驗囉
因為佢哋打又輸,斷又輸,斷就節省時間
禮貌評分作用不大
差一場就上到1200分,又遇到個Lag機狗
輸緊兩粒就整到我Lag到仆街,斷我20連勝,屌你老味
大陸仔Dasao,上年已經舉報+黑名單過你,今年又遇到你條垃圾大陸仔
1. 剛開波時流暢,畀我入兩粒後就愈黎愈反應延遲,之後簡直變左慢動作
2. 幾次死球後佢都暫停維持幾秒,果幾秒就係佢整Lag既時候
3. 上年羸過佢,佢就斷線無效比賽,上年已經舉報+黑名單過佢
4. 頭先Google過佢個名,百度貼吧有人提過佢:「曝光一只黑牌卡无效狗ID:DaSao.」

哂鳩氣係輸一場,但我可以做既就係舉報+黑名單,有緣就下年再見呢隻垃圾
Lag同斷網係同一手段,整到Lag到極點就係斷網無效比賽

依家MC啲狗嘅比例太高,之前都5個有1隻係狗,到依家2-3個就有1隻狗,MC算鳩數,轉玩ML喇~
呢個問題我都想點好耐,會唔會佢真係唔lag
我覺得唔會
據我觀察,整Lag咗我,對比之下:對方進攻輕鬆乒乓波式傳球、對球反應快、防守轉人速度快、防守球員跟上速度亦快
其實唔係佢快,只係佢整Lag咗我之後,我成個game play就變咗-1,甚至-2遊戲速度咁,佢就維持正常速度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞