[hea game]PES 2021 討論區 (5)大訴求。歡迎新人,有問盡答,建議大家俾啲耐性熟習隻game

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
擺埋佢落去CB得唔得
Pes整既技術型後衛都好廢

巴里斯、碧根鮑華呢啲,本身控球盤球+走位都好既又全面

係pes就變到控波硬直,傳波ok但接應果個硬直,然後啲自動走位又鳩

我好肯定幾年前既pes冇咁柒,近年愈搞愈冇踢波+遊戲feel,唔知做緊乜咁

或者咁講,如果打ai,入波靠鳩波仲好過組織,有時組織得好地地總有一下幾碼傳波傳撚到離哂譜

朗格拿 比真歷 Big gay(上次中過)
真正大獎係疤張fati
不過好難升 升爆仲勁過mane
相信都係手機版撐起曬條數

前鋒位其實大把人可以即開即食,除非有愛或者油王,如果唔係無別要花資源升隻Fati
果張勁過哂出左果堆紅卡左翼
應該得將來應該會出嘅紅卡獌c朗有力一戰
聽人講佢左翼加包皮打正前
淨玩放狗戰術已經好屈
不過我都抽唔到加練唔起
之前睇有個Youtuber 升爆左隻普通fati 上到94

家陣應該嬲到爆炸
只要抽唔中就唔會嬲了
唔洗嬲住
慣例:愈後啲卡會愈勁,高1-2點左右,所以大家有排嬲
嬲!
3抽巴塞,想要迪莊、朗格勒
結果:碧基(已有)、基沙文(已有)、艾巴
嬲x2

美斯x2 連埋隻普通版食咗差啲爆...
基士文(又係食

Fati唔中....有金球去到30幾Lv...

唔中Zaniono
又係有金球...
Form 低
同埋Roma/Napoli 其他人唔吸引
佢好似呢個星期雙倍金丫麻...
MD真係失分樂園
打排位好地地.. Online杯都好地地..
係唔知點解打親MD就豬油On99好撚易失分

出面好多掛機...
佢地好似用咗Auto Shoot之類的東西...
可能Set咗Auto個R1之類...咁咪等於郁咗?
都係PCCW...
我覺得應該係啲撚樣出術...
佢又唔係右上角著訊號燈果種Lag機..但成場係Feel到剩係你自己慢半拍...對面又快又順...
真係唔知

又成日遇到啲入完佢波開始Lag機呀,追和又Lag呀果啲...
打機都要出術
咩叫出面唔明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞