[hea game]PES 2021 討論區 (5)大訴求。歡迎新人,有問盡答,建議大家俾啲耐性熟習隻game

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
可以換過黑波
我2個pickford先嬲
高波、45度砍、落底砍、禁區邊地波咩都有
睇情況用唔同方法姐
btw,pes2013終於有比較似樣既補丁

https://youtu.be/-dJfHttiya0

豬隊友
又係硬直
我PC Matchday係夜晚11點到4點,每晚打3場Matchday,仲有3場回體,拎40金後就瞓,唔會拎盡80-160金啦

另外,隻game已經推得快,再課就玩得更快,唔洗到年尾已經可以棄game,所以令願慢慢玩,享受儲金抽人建隊嘅過程
Matchday多數南亞、中東
排名賽多數大陸仔

因為人少,所以只要有人就網絡差啲都配畀你,所以係人少更大機會配到Lag嘅對手

另外,PC更大機會遇到lag狗,斷網狗
Matchday送果粒金波抽到普黑麥巴比
照用!照升!
巴西免費抽中zico 算唔算好,同埋祖del piero擺正前定c朗擺正前好,都係免費抽中
c朗 今集正前應該得包皮勁過紅底c朗
不過如果你左翼冇mane 紅底Ronaldinho
應該左翼冇咩比c朗更好嘅人選
zico睇你鍾唔鍾意用classic no.10
我自己唔太鍾意用
永遠企係個死位逗住
classic 10老馬我用過
係仲後撚過我隻紅韋拉
要用classic 10應該要
自己有能力帶波上去先玩到
但大部分十號球員都係速度體能都差

其實有唔同打法係好事,但三打一有大量空位如果係三個傳統十號就三個都向後跑

無論乜打法都好啦,人多打人少自己向前攝位根本係基本,如果因為加入唔同打法而冇左呢樣野既,我寧願唔好有咩比賽風格,愈搞就愈唔似足球
中咗隻Zico...
Feel3抽兩銀1隻迪波拉...
啱 特別如果打pvp或者legend級單機任
對面迫得好緊 成日見啲classic 10唔上前
跟本揾個人傳都難 同時佢防守又唔係好
一傳失比人打地面反擊佢係後面都唔會守到
我用用下都係用beckham打攻中仲好
反擊有長傳 陣地有遠射
有速有氣有少少防守
後備我都係揀前插型嘅b費
最大問題係ai本身現位又慢又柒,本身已經慢半拍+速度慢既傳統十號基本上就係波皮都掂唔到,反而打cmf好似仲好啲,起碼會企中圈前啲拎波
如果打cmf 防守同身體對抗都唔夠
多數係cmf什至dmf推上打amf
好少amf落得到去打cmf
名宿Rai夠唔夠?
少部份係得
不過cmf dmf大把神獸可以揀
我比較鍾意用哂又黑又硬又快嘅大肉膓
我之前打六星電腦用施素高打cmf仲屈過咩卻奧斯摩迪

又跑得撞得仲要體能好+射門力勁
今個月咁多野送
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞