[hea game]PES 2021 討論區 (5)大訴求。歡迎新人,有問盡答,建議大家俾啲耐性熟習隻game

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
無聊打幾場
D人掛機做乜撚 係咪都扣分 不如正常打一場
掛黎根本多餘 平時都難搵人打架啦

打高我100分 我追和 屌你 一齊加一分

我龍門出迎接晒個波
對面前鋒撞埋黎 吹我12碼
屌佢老味
根據我打咗幾場myClub efootball League,過千分嘅人入面,平均每4個就有一個係斷線狗,輸波就斷線強制無效比賽
最on9嘅係,平時比賽完都可以睇到佢名,然後就可以舉報+黑名單,但呢個myClub efootball League係無呢樣嘢
宣佈放棄唔踢呢個on9 League
今日唔知gameplay差定d人用lag switch ,場場都慢幾怕,場場都輸
呢個League只會配對到同階級嘅人,所以人數更少,網絡質素更差,差過Matchday
我玩League反而冇野,啲人正正常常又唔Lag,一打MD又躁,兩場都Lag機狗..
入完一粒即Lag... 玩西咩!!打兩場唔撚打
Lag真係好燥
因為你個階級人數多
我廢丫麻仲未到700
大迫勇也同kubo好撚好用 成個小志強+戴志偉咁
發覺用8x定7x d ai都一撚樣 唔會醒d中劇本果時一樣蠢 純粹係個人能力分別 玩弱隊好玩d有新既體驗
對弱隊同你鬥攻 對強隊又大把反擊機會 玩強隊一味破大巴好撚悶
雲迪克 華拉尼 鎮守中堅
已經分開三次抽

利同鏝都連抽兩次一樣(Dias, Robertson)
其餘兩隻中基達同鑊加,出唔到最勁嗰浸

唯一可以抽晒三隻唔同,可惜中唔到 C朗
(Dybala, Rabiot, 古惑大盜)

係咪應該隔一日抽一次定點抽都一鳩樣
我中C 朗
一次抽晒算啦
重複就食左佢
自從抽到韋拉之後啲pool都食屎
抽12次得隻250用到
Ranking challenge送80k xp trainer

星期四出曼城legend
應該無勁人
曼城都有icon
紅卡個list
踢過曼城應該得lampard/given/Barry
Lampard
我鏝城抽左 兩次
中丁力 同 Dias
鏝 250 耶蘇 艾達臣
痢 2次基達 日本仔
蛆 2次radiot bonucci
淨係想要deligt mane同kdb
孫繼海
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞