Running Man 討論區 (30)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
如果世燦落手快少少其實贏到
今集同郭度沅果集都係新手嘉賓累事
雖然final mission冇之前啲集數咁緊湊刺激
但我自己覺得今集都幾好睇
兩個嘉賓都好好笑又玩得
踢波嗰度鐘國鬧人鬧得咁爽結果自己都衰左兩鑊笑到我死
光洙嘅病真係好嚴重 成日自製假證據
唔計鐘國 連智孝都睇得出佢造假
真係唔怪得平時個個一開頭係咪都懷疑佢 就算講真話都冇人信
家陣除咗寶弼同大神鍾意撚佢之外 連擔當pd都一樣今集笑鳩光洙一開口啲烏鴉就嘲笑佢
Btw 李帝勳嘅眼神真係正到
出左中字?
9:00 就出左
佢同孫興民好熟 有個節目老虎直接打佢講電話
光洙唔背叛既真正原因唔係冇錢 係因為佢係大佬 冇得背叛
劉李默契
大神一除帽話自己係魔術師 光洙就即刻扮有白鴿飛出嚟
嚇咗一跳 真。撩

依個時期 咁撩法可能會比人屌
所以佢專登搞到自己少錢就可以掩蓋冇得叛背
光洙唔扮傻認真玩每次都玩得好好
撩完之後啲指甲實好污糟 大神真係好痴線
下集有個 係之前有集

同鄭俊河一齊嚟嘅女guest

我記得幾好笑同kjk 一team
佢有好多次贏都係食腦
咁都記得俊河嗰集係咪咩食神之路
好笑一定記得
金教練仆街果度我同光洙totally match佐

全妹去借錢果度以為會俾大神抱抱遮住面仔問咩事果度我睇佐好多次
好cute cute
下一秒就OUT佐
個嘉賓開頭仲以為係假膠 去到後面真心好膠
應該同鐘國熟,如果唔係應該唔會咁樣鬧法
另一個男嘉賓話上來雪恥最後都係輸佐
今集真心麻麻
最終任務睇落真係好虛無
感覺就係盜墓隊為左唔好太一面倒瘋狂放水
如果唔係淨係睇team composition已經唔使打
一邊就兩個嘉賓+元祖最弱嘅石鎮+加入之後都無咩機會認真玩名牌嘅世贊昭敏
另一邊就RM元祖5人仲要有kjk
睇最尾大亂鬥
智孝先送個頭比警察隊再加埋無左鐘國都係單方面屠殺
覺得今集不過不失
光洙臨尾被圍嗰下以為輸硬
點知逃脫反cap型到
大神撩鼻屎個下真係篤中我笑穴
光洙今集醒到
特登偷平野等自己少錢就冇可能背叛 唔係就會好似全妹咁比自己人out
今集完全估唔到佢有角色

懲罰一話係淋水我笑左
立即諗起呢度有人讚寶弼唔玩淋水做懲罰
昭旻踢波勁左好多
愛情問題 可以有討論 互相恥笑大家 爆以前既野都算好睇
應該有兩個後備方案,警察贏既就唔玩水

依家用水盤 好過水炮啦,浪費人力物力
最慘今集冇爆呢
上集bp貓耳測謊都好睇過今集估排名
第一題真係唔怪得佢地係單身定未婚
鬧緊交居然覺得個解決方法係講道理
我係佢就喊出黎一拖三Carry唔到,懵智繼續懵,果兩個哥又拖後腿結果自己都7埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞