Running Man 討論區 (30)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
佢都好搞笑
記得有集鬼屋佢嚇親kick跌埋大神
EP93 係我always 熱血第一位
鍾國:「雖然是藝能,但ROUND 1唔係藝能。」
型到
我有冇睇錯 wiki話佢哋19日去濟州拍
唔通有過夜集數
新PD係咪派黎實現我哋願望
咩願望?

記得有集同女嘉賓(少時?)過夜,第2日訓醒變晒中女嘉賓
其實唔係智秀fans 而係智秀觀眾緣比較好
有留意下都知 其實智秀真係醒目女黎
真心膠都有分識唔識挑通眼眉 佢平時談吐舉止屬於大智若愚
綜藝鳩up 如果時機捉唔啱只會令到人反感
見縫插針嘅時機啱先會有效果
智秀正正係呢種人黎
真?過夜好睇wo
個集唔係少時,好似係有幾個女團嘅成員。
少時過夜個集訓醒冇轉到人,係車左去某個地方之後撕名牌
少時過夜係英國村
另外你講花茶就係另外一集
高校女生同桌競賽
秀智
智妍
雪莉
LUNA
而Jennie就係完全唔識做綜藝嘅人
以為鳩叫鳩喊扮q就係有效果
有冇人睇過佢同大神果套美秋里 係咪好惡啃
好似已經翻咗首爾
不過係著校服拍㗎
咁每個人體力同需要休息嘅時間都唔同
有啲人一日訓4個鐘就夠
智孝係可以訓足兩日既人
佢體力上休息唔夠就係唔夠
冇得直接拎其他成員忙過佢黎做比較既...
其實睇得出Jennie 係屋企好錫佢果d,所以係有d小公主變相直接d。咁呢d人夾人,有d人反而覺得呢d人人真d易相處,一係就好唔鐘意 觀眾緣我反而係覺得香港( 連登)特別多人鐘意秀智。現實問人好多都鐘意Lisa Jennie 就一係好中意一係就覺得佢好bitch 個樣 智秀就多數話係靚女 Rose 反而underrate d覺得。
FF吓都好
今日翻定琴日翻先?
不過有得去濟州拍都正啦
係智孝拍劇拍戲個陣,行程密啲唔夠休息,
我都覺得冇問題。
始終年紀漸長,體力未必跟得上;
個時睇到佢拍到攰、病仲去上海、泰國、澳洲拍 RM係好感動,
但今年除左要拍廣告同RM外,暫時都冇通告…
而智孝係RM咁嘅表現,係咪叫唔合格呢…?
尤其韓國演員/演藝人好注重提升自己,
但呢幾年智孝無論係戲、劇定RM,其實表現都真係好麻麻。
所以我之前先講,佢要擺脫牆智孝,更加關鍵係佢有冇心去變…
其實智孝鏡頭後真係好努力
睇返佢一開頭學嘅時候真係好僵硬
Fan meeting 正到飛起
美秋里冇佢嗰季好睇好多
睇張度妍 孫淡妃同林秀香就夠
好鍾意姜其永
佢好好笑
其實rm裏面兩個女主持都幾慘做咩都俾人話咁
智孝做左成十年都有過唔少角色同經典畫面,例如週一情侶同跳澳門塔。對rm冇功都有勞但係16年就俾人單方面通知下車,咁既情況唔心灰就奇
去到呢排換左新pd其實都積極左但就有批人捉住唔放話佢冇昭旻咁活躍。
大佬呀,兩個女主持定位一樣做既野都一樣點解要請多個姐
智孝擅長玩體力game昭旻負責活躍氣氛咁咪幾好
唔通真係要兩個都好搞笑先得咩
如果係咁rm 不如叫gag man
成為浪費哂D時間去睇佢點賣萌
睇到都覺得慘
都加入左三年啦
仲話佢係pd老婆呢樣個樣
我都係睇完Netflix同呢集RM愛生Rosè,實在太可愛同佢Austrlalian accent 好得意。好想佢solo出佢secret file裏面 啲歌
好撚弱智 勁多fake account
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞