Running Man 討論區 (30)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
好想再睇iu上rm雖然而家佢綜藝唔多上了
但Linda都未完
冬天又就到
2個月內大唔切肚linda又可以返黎
IU個方就話節目組失誤搞到IU浸親;
當時節目組員工就爆料話其實一早通知左IU,
IU話識游水,亦得左佢首肯
韓國當時一面倒鬧RM製作組,但神奇嘅係件事好快就冇人再講落去
我都係
其實以IU今時今日既地位 都唔會點上綜藝啦
除非係好朋友請既姐
搵埋劉仁娜一齊上囉
漢娜同佢好fd
漢娜同秀智新劇係咩台
tvn
咁冇得上rm宣傳了
Iu呢啲上認哥,熊孩子輕輕鬆鬆又多人睇,rm本地真係麻麻,即使體力方面冇咁以前咁大消耗,但對比其他綜藝都算辛苦,加上韓國而家熱門唔係呢類綜藝
有因就有果 從2017年 大陸智孝Fans就攻擊Somin
所以Running Man貼吧先會變風向
唔係隨隨便便搵個人吊
同埋大陸智孝狂粉 唔單單係吊 仲會拎account
扮少女時代/blackpick 係IG留言
而家RM唯一既優勢就係海外宣傳 而呢樣我估暫時未有一套綜藝可以俾到一線idol同演員 好想啲一線演員idol上番RM
今集咪有blackpink 國際一線天團
twice都算係既,但好唔好睇就見人見智
其實宋粉全粉一直都互相鬧黎鬧去,邊個敢100%肯定究竟係邊個撩起先!錯就係錯,宋粉鬧全粉也好,全粉鬧宋粉也好,都係一件錯既事,唔應該為一件錯嘅事搵excuse!仲有,貼吧班痴線佬唔止鬧智孝,光洙、鐘國、haha都鬧過,所以好多人都已經走晒
全昭旻2017 係大陸有粉絲?絕大部份都係質疑 搵鬼去鬧 智孝粉= =
班狂粉一開始只係講搶鏡頭 再之後 越演越烈
你覺得今次BLACKPINK粉絲 會去留言講 PD Wife?

微博 : 四月晴空反黑bot
已經有哂證據,我只想講 佢地再係咁癲
遲早出事
個情況同連登17年一樣
好多睇得開嘅觀眾都接受到昭旻加入
當佢地幫昭旻講野就話佢地係昭旻fans
韓國大牌演員真係好少會上綜藝
其實你都冇證據證明話昭旻係pd wife既人就係智孝fans
當初昭旻加入rm鬧得最勁無記錯應該係7012fans
全昭旻入RM個陣鬼有FANS咩
好話唔好聽,智孝到而家都叫做二線演員,但昭旻仲係三四線咋
何況講緊2017個陣
我係想講既係宋粉鬧昭旻係錯,但係全粉鬧智孝一樣都係有錯,唔應該因爲昭旻被宋粉鬧就應該原諒全粉鬧智孝,咁咪唔fair囉!你已經俾微博班支那fans洗晒腦!

上年昭旻生日特輯
呢位haters 除左世燦之外都follow 哂,但佢follow 嘅page多數都係智孝
都講咗唔好睇咁多支那言論
但佢哋係都要繼續延伸落去
係唔係要智孝都一齊俾人網絡欺凌先高興
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞