Running Man 討論區 (30)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
冇追post,想知大神haha同鐘國個part,大神同haha講緊邊條女
咁貴
真係型到
今日天氣就好似LA咁
唔知過得好唔好呢
邊個?
囡囡
咪又係個個,都出哂名啦兩個永遠唔認姐
個集原本好似請左幾個靚仔嘉賓返黎爭冠軍
最後因為智孝而拎左冠軍 佢地又笑又尷尬咁拎獎
因為個隊係石鎮同gary
依家d 女真係叫佢前輩多過叫oppa
今集又攰又唔搞笑
bp國際女團 都算玩得夠放
係玩得幾投入幾放 但今集見到後面個個都勁攰冇精神咁
第一個遊戲跑上跑落 都攰死 最尾仲要泡泡大戰
吓 ching係咪記錯
冇記錯上年AOA個集好多人屌毒撚擲柶都剪成50幾分鐘 最後任務10分鐘都冇
今集唔敢講好好,但至少係今年甚至係近年 全體idol上最好既集數
你話係咪所有成員都好好表現,事實上係jisoo rosé較好,但起碼成團個感覺係好肯去玩
當然PD真係好重要,唔係罐頭式集數,成個觀感好唔同
投入玩遊戲嘅智孝真係好正
都唔明點解佢宜家係rm好似成日發緊夢咁 明明以前唔係咁
其實我有講係D GAME
我唔係幾理最終任務
因為由一早既RM 任務連接性已經差到唔洗理
我純講D GAME好笑, 但唔係話AOA好笑
果集列車蒙眼打人同擲柶 好笑D
今集睇完唔覺有乜特別

利申返先, 我向來唔睇任何男/女團
下車單嘢太傷加埋冇周一情侶玩
咁由智孝入黎RM果陣已經係咁
以前多定位易被CUE
以前係有時係咁炸wo,同好有勝負慾好積極。而家既發夢係真係企係到,人地俾梗佢都係答1,2句。俾人撕名牌都係由得俾人撕咁。所以今集d人話難得咁high,真係有投入去玩,最後贏左都見佢好開心。
降下要求我諗佢都好易結到婚
有一排冇睇 最近又追返
終於再見到不良智孝 嚇到鐘國同光洙呆哂
有3年幾冇睇過rm 之前集集追
最近開始睇返 先知原來全昭旻咁顛
依家作用就係情侶組合時同池石一隊
Somin原來有170
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞