Running Man 討論區 (30)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
覺得開場可以短番少少
除非係yg要求剪咁就無嘢好講啦
容陷愛間接岀現
好掛住
呢個明明都好好笑唔知點解唔剪
rose綜藝感比以前好左好多飛蛾+厚面皮
大神講果個出演者係邊個??即係出演過rm既嘉賓?
唔明點解次次RM都狂剪jennie鏡頭
第一個遊戲無論佢捉定係被捉都係咁影住佢
但其實佢D鏡頭都係扮可愛 完全唔好笑
反而LISA一個抗衡大神+王鼻呢D可以剪多D啦
未必
x men 家族誕生 rm
佢地合作左咁耐
兔耳嗰part佢問D問題都幾好笑 同埋佢對牙齦富人心動嗰度真係綜藝神眷顧
拖世贊手自己緊張興奮呢下反轉都好正
呢個真係好好笑
應該剪多D jisoo同rose啦
rose偷擺蛋糕都好好笑
跟住到鐘國隊捉人影住jennie明明經過jisoo隔離
完全冇講下jisoo係度做緊乜野
直接skip左jisoo影住jennie係度賣萌
明明前面jisoo比石鎮捉到之後係度跳舞挑釁都好好笑
覺得第三個game麻麻
好彩哈哈龍捲風救場
有幾幕見到哈哈同世贊條頸紅哂 都幾危險

其實好攰
feel到大家玩得好搏命
開場智孝都係好靚女得閒整返造型咪幾好
btw期待下集嘉賓
有李帝勳!!
靚樣返晒黎
平時真係太頹再加上個唔爭氣嘅造型師...
鐘國

都係玩番梘水呢d既話
覺得踢波同twice果次捉人好睇d
jisoo:個獎品係咩?值唔值得咁搏命
寶弼班人唔敢答

btw睇左成集唔知係咩黎
最後個game 係咁玩嘅話,瀡落去其實有咩意思
堂喱道!
堂喱道!

一日只可以用兩次
其實個獎品幾有意思
冇義氣嘅人為左贏掉哂d蛋糕 個獎品就比返完整一個比佢
jisoo轉數真係好快 成日爆D反轉嘅對白出黎
雖然jisoo game鏡頭係剪哂,但每次佢大頭好有綜藝感
串光洙係咪明星待遇個到好有sense
貓耳問答係咁講大話都好有效果
巴士否認同王鼻約定
貓耳到難得見到智孝咁high 世贊同Somin係呢集亮點,全部人睇到企哂起身。呢個遊戲可以玩多d Jennie 話幫haha同王鼻宣傳youtube 唔知遲d會唔會
我覺得好大機會係YG要求
唔了解BP
但我覺得jisoo同rosé都好搞笑喎
可唔可以比多啲鏡頭佢地
Btw下集有李帝勳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞