Running Man 討論區 (30)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
jisoo點會介意
今次上黎真係同成員熟咗好多,雖然可能唔太覺 佢同智孝互動好正
反而係somin玩完之後可能有講sorry,somin份人對依D野好敏感
上次扯漏twice 多賢駁髮都即刻say sorry啦
有時班fans真係好多鳩餘,又想自己idol上綜藝,但同時又屌主持人
jisoo本身係成團最癲嗰個 佢話自己係bp李壽根唔係鳩up
佢d sense同身體搞笑真係好正
另外,我都想推介一下故事劇幾好睇嘅舊集數

1. 130721 男校女生(睇完發覺遊戲同故事設定係好有心,仲有少少細思極恐嘅感覺)
2. 120422 監獄特輯 (有拍逃獄片嘅感覺)
3. 130926 尋找少女 (睇完會warm 嘅感覺)
4. 141026 交響樂競賽(有偵探片嘅感覺)
5. 140126 盲棋追擊戰(純粹私心因為係按一個香港女fan 設計遊戲設定)
可能班fans想佢哋淨係跳舞唱歌/三行詩,其實綜藝唔錫身冇偶像包袱先好睇,例如今集
rose話自己放屁笑死我
鐘國即刻話唔係唔好咁講
真係成個人唔同左
其實佢都唔使咁講啦,後尾都光明正大背叛啦
rosé係bp李光洙
如果光洙同佢熟d實好好笑 佢棄d蛋糕嗰陣捉住佢唔比佢掉etc
依家唔夠熟光洙冇乜同佢有身體接觸
智秀都好飛蛾feel 一開頭揀0同10骰擲中10
之後比王鼻子捉就冰凍坐喺度扮流氓
人地捉佢唔到仲跳舞挑釁
放屁呢下笑死
好有急才
有人話係捉住衫領向前推
王鼻sherlock
啱啱睇咗吓rm ig 啲comment
昭旻真係好慘做咩都錯
Bp 啲fans仲鬧佢搶咗Lisa鏡頭 搞到貓耳嗰度冇佢
大佬啊 你唔夠搞笑就cut㗎啦唔係嘅話一集要幾長先可以播曬所有人
其實Lisa個round係同智孝王鼻
唔搞笑真係唔出奇
第一round三角關係係幾好笑
想睇mamamoo
最近迷上佢地
少之又少有一次好似係搵佢哋做任務嗰啲only,上次solar上都算難得
Rose做媒人點知搭埋自己入去btw其實嗰啲機器係咪有人控制
係,去左佢地公司做mission
個陣仲未留意佢地
最近超級迷佢地
想睇雨龍 同linda
仲有退貨遠征團上
linda上嘅話可能要搵定第二啲中字link
140126 盲棋追擊戰

依集幾warm,個設計又好
EP 112 工廠入面撕名牌 大神型到仆街
EP151 鄭雨盛要撕哂所有人 其他人就要off cam先out得佢
linda有金鐘國未必會上
真咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞