Running Man 討論區 (30)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
點解個貼吧清一色屌智孝 仲以為支那人通常都係反昭旻
有無人覺得開場鐘國挨晒個頭落光洙膊頭度, 同final game光洙搭住鐘國膊頭狐假虎威好正
因為其他地方如微博及韓劇tv等,
反昭旻的人控制了評論,
如果有讚的就會刪除或封禁,
班仆街重在昭旻生病是搞大抽獎,

貼吧在本年四月前也是反昭文,
但班人睇唔過眼拉咗個版主落來,
所以貼吧變成為昭旻抱打不平嘅地點
隔離台絕對唔會
完左其實得
真心無辜
可唔可以唔好再傷害全妹
佢真係好努力為RM付出咗好多
雖然簡 十/零骰係效果

我會簡1/2/6骰
我諗佢係想講linda係金鐘國其中一段好真既loveline
雖然話金鐘國係loveline製造機
但當中有幾段係特別曖昧 呢段係其中一段

不過金鐘國一早明確落左閘 原因係佢龍年老死之一洪京民 曾經同linda拍過拖 所以金鐘國好抗拒
再補充少少
家族完左之後有集鐘國上強心臟
有個係Linda同鐘國既朋友爆料話linda次次見親佢都問金鐘國點呀 佢依家係邊之類
所以個陣有傳係linda鍾意金鐘國
但金鐘國因為佢同自己兄弟拍過拖所以不了 刻意保持距離
結晒婚怕咩啫
比你講左
當初有傳LindaG除左因爲抄襲事件外,就係因為鐘國所以冇固定
第一集已上
之前有集係機場撞到過
其實佢地係好極端,b站同貼吧係反智孝既基地,微博就係反昭旻既根據點,所以最好兩邊都唔好信,睇下就算!其實都係睇個節目姐,都唔明點解要搞成咁
抱打不平?個個post都係咁屌智孝叫抱打不平?貼吧嗰班根本都係痴線佬黎
抱打不平唔係幫人平反 係攻擊返人
最少班人沒有去智孝及其家人或sbs的ig鬧,
而且講中文,智孝也不會睇到,
昭晏在貼吧被人攻擊了三年,
現在終於不能控制輿論,
有這反動是正常吧
咁都得因爲昭旻俾人鬧咗好耐,所以智孝都應該俾人鬧下!唔去ig鬧,當事人睇唔到就點屌都得!咩邏輯黎
裏面啲言論點都唔會係正常掛?
貼吧班人冇去ig鬧事應該係因為智孝ig唔係本人管
去搞事對智孝影響唔大
而且ig鬧昭旻班人大多數係東南亞人
班支那人無論係智孝定全妹fans 都好
通常都只會係微博b站貼吧發癲
根本就唔會有rm官方或者rm成員care 佢地
因為佢地唔會睇

最後,少啲睇支那人既評論啦
佢地好多野都係虛構出嚟同玩人身攻擊,小心睇壞腦
(雖然幾好笑)
以直報怨是人的本性,又要玩大愛?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞