Running Man 討論區 (30)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
唔係好想理貼吧同微博 嗰班甲乙丙丁點點點法
你地要互貼理據同埋啲圖 可唔可以自己開嗰post再傾?
睇大家陪你地睇埋啲無謂野 真係幾無謂
咁證明到佢就係智孝fans咩
出得嚟搞事既會唔會連隱藏自己係其他人fans身份都唔識
呢啲通常都係有心挑起兩邊罵戰既人嚟

最後呢啲所謂嘅證據圖通常都係支那人搞出嚟
為既就係抹黑佢哋唔鍾意既人
係真係假你都唔知小心俾人利用
我俾人洗腦? 隨便你啦
今年肺炎要多啲宣傳電影已經算多咗架啦
學曬支那人D衰野
因為屌過A, 依家要屌返B 平衡返
張圖我自己CAP嘅
都係嘅
冇諗過郭度沅都會上RM同熊孩子,仲要好開心
咁你淨係睇我上面個段囉
你咁得閒搵所謂證明證明智孝fans鬧昭旻不如將啲時間攞去昭旻ig到留啲支持佢既comment

其實可唔可以唔好再講呢個topic 除咗講到悶仲好無謂
我想星期日開開心心睇rm再係到同大家笑下rm啲笑料
唔想呢到都好似支那貼吧咁烏煙瘴氣
原來連登咁多人睇貼吧 仲要上黎呢度討論
咪係 完全無討論價值
理得兩邊fans做乜呀
佢哋又唔係代表somin同智孝
由始至終佢兩個都係無辜 俾人亂咁攻擊

最緊要就係去支持佢哋 ig留個心心啦
咪同班支那人/anti fans癲啦

Btw有外國fans好warm
佢話somin英文唔好
Comment支持佢個陣記得加多啲心心
等somin知道有好多人支持佢
屌老母
班7012 東南亞傻鳩
支那班友都無咁過份

國兒走左好多寶
睇得多熊孩子我覺得佢似孤獨過世
希望只係人設啦 就算有伴竹我諗另一半都唔知可以挨幾耐
巨人都話佢對另一半大方都可能係初頭一段時間 過多排又打回原型要慳返
第二點我好同意,有版你睇就係佢老豆
呢樣已經變左本性入左骨,邊有咁易改到
想問有無得拒絕 第一次收到無登記過

我覺得rm好睇過新西遊記
新西遊記睇幾集就熄左。。。 唔明有咩好睇
第1季係麻麻嘅,仲探索緊風格,但第2季開始好睇,第3-4季就真心經典
好想睇返A-Pink
依家有8個成員 如果請8隊idol上黎 大家覺得邊8隊最好 同埋邊個搭邊隊
講熱血竟然唔提真男人競賽
個集經典在隊隊你都叫得出名 玩落去會放好多
三大唔使諗 淨番個啲有時間既上到黎叫唔出名咪仲柒
https://www.youtube.com/watch?v=z3_M-FUVaS8
王鼻近依幾年真係好笑咗好多
真 以為百花齊放 而家就某幾團獨大
要請8隊大家都識 又紅既應該好難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞