Running Man 討論區 (30)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
btw 東萬去左邊?
下 twice比jyp chur到逐個身體有問題喎 你真定假
同埋講真 呢兩年bp feat哂d勁人
唔好講其他 lady gaga都已經夠犀利
我寧願cb少d多代言搵真銀好過一年cb 4次做到個身子都壞埋喇
dara咪係靠綜藝keep住
冇可能 依家yg已經冇哂手牌 bp歐美嗰邊推到咁嘅高度 如果冇突發事冇可能喺頂度拖佢落黎
係商業角度我完全睇唔到將個推左上頂嘅brand放棄有咩好處
係鄭哲民PD坐正前,
曾經做過主PD一陣,同肥仔PD、金PD輪流做
而家好似做緊網絡節目嘅PD
依家有個副PD想走佢路
上集篤灰唔知係佢主意定寶弼叫呢
完全係仲有上升空間 好心yg咪出新團 如果唔係兩年都cb唔到一次
睇得出寶弼係真心想帶番RM全盛時期風格翻黎
橋唔怕舊 大家都受 好多謝佢
其實最主要係唔關拍唔拍戲事,而家同以前係rm個神情好唔同,以前咪一樣淨係識跳hot issue,但都feel到佢好有熱情。係有時睇時,會令人擔心佢係咪有咩事,拍左10年佢都好少講自己私人野,可能mbr都唔知咩事,但feel到新pd都好錫智孝。
最尾遊戲前,成班人跳舞,連haha,世燦也跳,
但智孝直接企係到,真的無曬熱情
如果我係明星,我會想似bp多過twice,又成日有得接high class brand 代言,講梗係dior ysl celine 可能遲d chanel 都有,去外國睇show 上一線雜誌封面,呢d係連外國班明星都唔會reject。又唔洗瘋狂cb都keep到人氣,雖然唔係唔中意twice,但twice 真係靠樣紅,所以年紀愈大愈難keep人氣,所以要瘋狂cb。

睇完Netflix 同rm 最中意Rose,其實係幾有內涵既一個人。智秀係聰明人,同幾識做人果d。Jennie 由細到大都係小公主。Lisa比較樂天。唔知係咪idols d fans 比較麻煩,好似講錯少少野好易俾人啫住,可能bp mbr相處好好呢,但成日ff邊個憎邊個咁 其實連登好明顯多秀智fans 同 anti Jennie 既人,講真d gif圖又唔代表咩,可能大家性格相處到呢,又唔係真人識佢地
其實只要Running Man有女係度 就會俾 大陸智孝Fans追擊
2011-2013 呢段時間 大陸D彈幕網站睇RM
只要有女嘉賓 出位少少就會俾人追擊
大神或者鍾國 都試過俾 大陸智孝Fan吊過
智孝個人佛系 但大陸班Fans完全掉轉= =
今集去到貓耳再打後都好d嫁la,起碼見到佢嬴左有開心到跳起
而家光熙個協商王就係出自東萬PD
係咪同HaHa一齊主持
搭單想問埋大神VJ權烈係咪都冇做?
好耐都冇見過佢出鏡
以前大神成日問佢借錢買嘢食 好好笑
大神都好啲
鍾國真係好慘,比個班FANS綁死
同女嘉賓close D、照顧多D,就會比個班人狂鬧
又媽寶男又海王 (即係中央冷氣)
我最憎佢地做最撚痴線嘅野係係鍾國IG度問
「where's sjh」同「sjh is your wife」之類嘅嘢
敗人品得好犀利
下車風波個段時間冇做
昭旻個ig成萬人留言
真係好撚癲
我心目中熱血排行
1. 上面講嘅花美男運動會 130526 拔河
2. RM vs PD 131229
3. 同大學生整船過漢江 140302
4. 大學生畫片大賽 140525
5. RM vs idol奧運會 130120 (冰球AZ887)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞