Running Man 討論區 (30)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
見講緊rm舊集數

可唔可以講下邊d係熱血到必翻睇?

其實以前都睇過哂 但唔太記得了
而且昭旻有去學畫畫,跳舞是從電視中學習,雖然跳出來會變鏡像,今集跳舞雖然也跳反了,但最少看得出她不停裝備自己來做好Running Man,都唔知班人點解反佢
講高強度通告行程
RUNNINGMAN除左鼻叔之外,
智孝已經唔算特別忙架啦…
鍾國、大神、光洙、哈哈4個基本每星期4-6日通告…
要計佢地休息時間更加少…
時間逆轉 笑撚死
韓國人好似好鍾意睇戲,見佢地玩果啲估電影遊戲,個個都好撚勁 智孝真係...
同埋4-6日可能係工作日
但背後仲有唔少準備時間
大神個黑眼圈
今集佢早一個鐘黎學 學到咁真係好堅揪 d beat捉啱哂 動作都啱哂
鼻叔IG 好on9
第一個game 差唔多全部鏡頭剪左落jennie到 但重點唔好笑
嗰期唔知有冇記錯,拍緊急診男女? 2013年12月?
佢拍完就直接過黎拍RM,結果就喺其他成員討論要唔要玩附加賽時,喺拔出咗 2x個嘅層層置頂層瞓著咗
最好笑係 gary 叫醒智孝,智孝問係咪繼續玩落去,gary 話得啦你唔好扮冇瞓
私心想jisoo同rosé上多次
btw rosé同jisoo ig po咁多rm相,一定玩得好開心
智秀入yg真係浪費哂
明明一cb一上綜藝佢自動就會上左韓網search trend/twitter world trend
公司都可以完全唔重視佢
老實講even依家bp爆紅 對智秀嘅benefit都唔係好多
接黎接去都係lisa同jennie多job
+1
諗起2ne1 CL又係俾YG玩撚死
依家智秀係走緊dara條路 門面擔當不被yg重視
4人入面人氣最低粉絲最少
dara之後都係靠綜藝維持住人氣
其他3個都好認真玩
Rose final game 3對1真係撐左好耐
但Jennie 真係搞唔掂 係又叫 唔係又叫
其實Twice 咪一樣搖錢樹
一年comeback 兩三次 又出日專 又comeback 抖都冇咩得抖

不過明星就係咁 唔紅就冇野做
一紅就做到冇命抖
但拍劇如果紅左轉型唔係重好咩
講真唱歌唔夠Rose好
跳舞唔夠Lisa好
如果無乜長處真係好難長玩落去
YG又出名少推人去綜藝個邊 近20年YG有咩人係綜藝叫做成功 剩係大成以前埋到大神堆先叫做多綜藝做
而家唔做仲等幾時做黃金時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞