Running Man 討論區 (30)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike

全昭旻弟弟生日,
全妹給弟弟送了條皮帶,
並且在SNS上傳了圖片,
結果遭到千篇一律的攻擊和謾罵,
全旭旻怕姐姐看到傷心,關閉了留言功能。

班仆街越來越過份
成隊上不了 搵啲起碼會肯講嘢嘅上就算啦
rm本來鏡頭分配已經唔平均 成隊上仲要夾硬分鏡頭俾佢哋
原因係?
韓國文化 黑粉
要學IU咁全部都去提告
希望個經紀公司會幫佢啦
running man 第一集都有 Linda, 大家之前又係家族誕生拍檔,應該唔會唔想上。如果在石叫到,linda應該會去做嘉賓
昭旻好像刪除了和智孝前幾期著古裝的合照
個個係story 黎架
不是 如果唔係要99美金 太貴 我都想買來玩玩
最慘本地韓國人對昭旻冇乜野,係其他地區想告都告唔到。好多係啲支那東南亞個邊,根本阻止唔到
謝謝指正
https://youtu.be/Y2m4TLJXWBU
有冇人都係好鐘意睇呢段
好撚夾
認哥好似都會將啲未播片段放上youtube,遲啲rm可能都會咁做
昭旻好慘
呢個我上網睇過好似話有少少情緒波動耳仔都會轉,轉得最勁先係興奮
何以見得rm都會咁做呢
依家個YouTube channel成日都會剪合輯上去,有時都幾好睇
光洙被禁言合輯持續更新中⋯⋯
係 唔知計時係有轉就計 定最勁先計
Btw 其實拍攝現場同隔離係咁起哄好難唔轉重點都係睇佢地問咩問題 同點反應
硬係覺得會加埋Jennie 今集明白了.....
其實之前光洙同佢女朋友玩過嗰個都幾好笑,呢個好係好在你唔答都知你情緒會唔會有波動
比起忙內line我都係覺得之前光瘋同埋依家國旻火花大D
呢對好奇怪 平時昭旻係咁flirt世贊
雖然唔可以作準 但其實睇今集對耳
心動嗰個係世贊 捉手嗰陣昭旻對耳郁都冇點郁
反而以前光瘋真係
同埋有集大神話如果國旻無啦啦結左婚就下車都好好笑
唔會啦,班大陸西小粉紅得把口,閒著幹麼咪又係照翻照睇
根本冇得告,個班己經痴左線
希望佢自己睇開d啦,仲有好多人都支持佢,佢兩個真係好努力做起返個節目
睇住佢由橫衝直撞到而家識收放真係進步好多
希望佢知道好多人都好鍾意佢
大陸人D作風 搵返大陸人就清楚哂
岩岩上一上 Running Man貼吧 都幾精彩= =
https://tieba.baidu.com/f?kw=runningman
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞