Running Man 討論區 (30)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
金秀賢 朴敘俊 姜河那 都係可一不可再
佢地出伍後都好少上綜藝 專心拍戲/劇多
RM/認哥 應該係come back 必上節目 top 3仲有weekly idol?
韓國大咖,尤其坐穩忠武路個班
基本上都深居簡出,除左宣傳會出現觀眾視野之外
近幾年除左黃政民(佢貪玩),其他一線影星上綜藝少之又少
癡線 乜9都鬧 明明昭旻都好俾心機做RM
Haters gonna hate
孫藝珍嗰期都好笑
驚人的星期六
集集都有追 特別好笑就上黎講多兩句
Btw 好耐無見世理 彬哥拍完戲翻黎官宣未
佢地呢啲級數嘅演員可以自己選擇行程
完全無視經理人公司
孫藝珍拍完迫降神隱左 仲記得佢兩三年前 係家師父既一年之約
呢個要睇智孝本身個人啦…
身處呢個行業但唔留意比較新嘅娛樂、音樂、電影
呢個真係硬傷黎…
尤其韓國歌影視而家世界有名嘅情況下
變得太快啦,尤其係D Idol
記得有一集Everglow(?)有個成員上去
好似全場都無人識無記錯既話連大神都要睇稿先講得出個名
個次超級尷尬
講返智孝,智孝係連大勢電影都冇睇 (7號房的禮物/犯罪都市)
加上佢IG又唔係佢自己管理;
就而家TALK變多嘅情況,真係唔會有話題比到佢
咁樣好難唔牆
以前見到一日咁多頁post 就肯定係內戰緊
想睇返佢同光洙開拖
而家變左光洙撩佢但係唔還拖多
因為之前開左個post話轉左PD
佢休息都唔夠 仲邊有時間睇 最記得有集係層層疊 ,佢係最高訓著左
好鍾意睇佢地打交
呢個真 之前有d估戲嘅環節 可以睇得出昭旻真係睇左好多前輩嘅影視作品 mvp咁滯
孫仙個集幾多年前呀
但最近rm 都多咗好多演員上黎宣傳
智孝一點紅 引哂班男學生去組隊
大神 國鐘呢啲就吸引女fans 多
啱啱去睇先知d人咁顛 唔知昭旻點頂到
雖然我係智孝fans 但都明智孝咁既表現少鏡頭都係正常啦 都唔關昭旻事
沉默都會被屌點解答唔出
根本Jennie問呢條問題就係一個伏
就係睇咗嗰個po先睇返rm 之前日日追
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞