Running Man 討論區 (30)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
jisoo sense同轉數不嬲快 但每次上rm都會剪走哂
除左上星期驚六呢d member分開上 全團上嘅綜藝幾乎次次都比哂鏡頭比jennie
不得不承認 今次比幾年前啱啱出道全體上係進步幾大 個個都肯講野
特別rose綜藝感真係進步好多
飛蛾+背叛已經迅速融入rm
今集最大亮點係佢
今集笑死
Black pink 黎度大家都玩得好認真
如果今集係一套戲劇既話,鍾國好似想掐死haha同世贊咁
最有sense其實係佢
問製作組光洙係咪有明星待遇
最後又問獎品係咩 使唔使咁搏命
最正都係佢三次掉蛋糕 一次比世贊偷拍
一次光明正大擺 一次係比人淘汰完行出去順便擺
跟住每個game都好努力咁玩 應該比多D鏡頭佢啦
jennie全場除左賣萌真係冇咩特別好笑 但佢躺著都超多鏡頭
btw冇睇錯twitter已經有bp fans屌緊點解初頭打歌要比昭旻一齊跳
yg 要求
慘,做咩都俾人話咁。如果係其他mbr做,comment 一定係相反 希望somin 睇化d啦,唔鐘意既人點做都會有位俾佢哋入
下集預告哈哈好靚仔
佢d talk能力不嬲全團最勁
唔係佢地fans 但追好多韓綜偶爾見到佢地上佢d鳩up成日都好好笑
好似尋日認哥咁佢都好好笑
Jisoo單獨出去d既綜藝都證明佢係好笑 今集係咁剪Jennie真係想飛黎睇
Rose進步好大
jisoo d talk sense好掂 差在慢熱少少要個氣氛炒熱左佢就會放開鳩up
rose進步咁大應該係因為同惠利fd左
haha逆轉時間真係神來之筆
唸到TENET
BP好過twice太多

但搞到無咩鏡頭好可惜
睇上集預告jisoo同rose d爆笑鏡頭應該大把貨
可惜
除咗jennie
唔知係咪鏡頭太多 有小小頂佢唔順
唔熟blackpink 估唔到都幾好笑
特別係rose同jisoo 綜藝感幾好
rose光速背叛 仲用放屁幫自己解圍
jisoo無啦啦爆句光洙係咪有明星待遇
btw下星期酸熙做嘉賓
以idol做嘉賓既集數黎講,今集都算唔錯
有體力化又有talk show環節,寶弼個鋪排真係救番成集
本來都唔想比較,今集真係完勝上完冇耐T團個集
jisoo同rosé係表現最好,其餘兩個係平均
但Jennie真係剪好多鏡頭俾佢

btw留意到世贊話上昭旻屋企食麵個陣,haha同智孝叫得最大聲 可能知點解
rose活潑左好多
好似唔同左個人咁好好笑
好正常
我諗除左fans自high都唔會有邊個覺得jennie d part係好笑
好多都係單人鏡頭賣萌唔好話同rm成員
同自己成員都冇咩交流
反而rose同jisoo同rm成員都互有交接
咁先叫做有綜藝感架嘛
放屁嗰度真係好好笑 跟惠利學壞哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞