Running Man 討論區 (30)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
之前jennie單獨上黎
我都講過佢一般般
但俾人瘋狂負評
點解秀秀咁少鏡頭,屌
jennie唯粉多冇辦法
但冇比較就冇傷害
就算rose同jisoo比人剪哂佢都係好笑過jennie
有名你叫老闆娘
昭旻中間個任務應該會俾人插死
rose問佢係咪覺得自己可以替代一個位置佢個貓耳郁咗
最尾佢一腳西走左jisoo
Jennie把聲好煩好嘈係咁鳩叫
Blackpink上親黎都幾好睇
有次佢地上5秒問答都好好笑 同今次第2個game有少少似
可能寶弼佢地有諗過
jennie鏡頭真係特別多 可能同rm班人fd d掛
同埋其實睇個分組就知著重邊個多d 同得大神一組既坐都坐中間啦
我都鄧jisoo慘 成集最少鏡頭係佢
其實對貓耳應該好易郁
好似係只要心情一興奮就會郁,無論當時係講緊真話定大話
拍攝現場仲要隔離咁多人起哄,好難保持平靜
不過hater係有理冇理都插咗先
最少鏡頭似係Lisa
不過jisoo 少鏡頭都好識發揮
同埋光洙話bp rosa最靚
唔知點解我覺得同先彬有d似
冇記錯Jennie兩次上黎都係part光洙同臭手綜藝神carry
今集講效果真係jisoo rosé完勝
其實其餘三個都慘架啦 LISA可能本身又唔係點發揮到
佢又唔係飛蛾 又唔賣萌 一般係RM都飛蛾最殺食
講開又講今集jennie拍大神+昭旻本身已經好難輸...
搭車嗰度仲有室內王者王鼻子
對眼似
身形都係高高瘦瘦
希望光洙早日成家立室
Somin 世燦真係好sweet
今集咁樣叫好睇咩 比起冇嘉賓個d差幾廿皮
可能要求高得滯 但係新pd 一到有嘉賓既集數就冇晒貨咁
鍾國見到Lisa 有舊食咗一半既即刻放入口幫食 好型
兔耳有度話大神耳仔會起飛
jisoo即刻話要攬安全帶
貓耳pt最好睇,其他一般。不過我諗係大家係毒撚pd時一有idols上黎就三行詩,個人表演,再褔不福加巴士小遊戲睇到驚左,而家正常番已經覺得好
只存在於綜藝入面嘅戀愛高手鍾國
仲有王鼻叫佢遵守承諾
佢即刻話自己冇承諾過 笑死
最搞笑就係王鼻係巴士到同blackpink扮親
仲mark埋紀念日
咁冇理由攞舊屎黎比架
今集播番之前個嘉賓講3行詩真係頂唔順

貓耳part 都係睇members d idols 靠talk都係差d
Rosé同Jisoo好有綜藝感
反而Jennie太多不必要鏡頭 唔平衡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞