Running Man 討論區 (30)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
本身都本著idol全隊上有機會會悶
但今集睇落幾好笑

最尾玩到好癲
我有冇睇錯最尾不良智孝係咪一野批肘落全妹個波度
鐘國好似叉哈哈頸
但個個都玩到好搏 bp都出晒力
唔流好似上次twice咁讓賽
兔耳個part冇諗到咁短 明明上次預告好精彩
Lisa個part成個被剪
成隊都鍾意 但都覺Jennie好多鏡頭 如果其他成員都多d就好
唔驚昭旻前排join跳舞 驚最後個game佢踢左jisoo一下被鬧多d
Rm剪輯仍需努力下集好似幾正
之前jennie 上嚟鬼屋個次 我覺得佢好造作 好反感佢
lisa現實黑人憎多d
唯二唔出聲既在韓泰國idol
sorn屋企係政府高層都出聲
最後懲罰都係倒 黑色同粉紅色
最好笑係bp jisoo(?)捉著世贊對手嗰陣
世贊對兔耳冇郁過
但jisoo就係咁郁
成件事好有效果
成員一開頭話知道bp上
所以我估去左美容院
你記錯咗 係rosé
貓耳其中一個名場面
王鼻又carry成個巴士時間
唔明有咩over somin本身成日講19禁 有排重要haha屌佢講太多 佢個仔點睇RM
Blackpink
又真係好過twice我覺得twice要上可以搵代表上,btw兔耳嗰part係幾好笑諗返起以前在石1對x嗰集測謊機
在石:「等我話比你聽咩叫平靜心」
全 個look唔錯,一開場跳舞都唔差
依家bp 個勢仲勁過以前少時

而家興加外國人 玩全球化

韓流真係勁
長江後浪推前浪,同埋網絡世界越黎越發達都好有利
一句老婆同全部小朋友去旅行就變左第二個王鼻
呢個絕對係傷心事

對耳轉到就黎成個人飛起
睇完今集更加鍾意rosé
bp似係中輸加埋東南亞、歐美,日韓twice勁啲
除左rm之外冇留意k pop
想問最新呢集女團係咪好紅?
同之前咕咕架嘎嗰班比邊隊紅啲?

非引戰,真心唔識
其實世燦都幾慘 平時生活唔係阿哥就係老虎個D 全部仔咁濟 身邊就算係女大部分都gagwoman 好似完全無拍拖既可能咁 衣家做埋loveline就更少女埋身
不過衣家loveline好彩係昭旻 諗起早幾年上綜藝屈佢同朴娜萊loveline
本土應該不相伯仲 歐美中國就blackpink應該紅D 日本就twice紅D(好似係)
題外話 有冇人睇咗超人 GARY間新屋正撚到
韓國我覺得都係twice紅啲
頭三kpop女團緊係紅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞