Running Man 討論區 (30)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
好正丫
一早覺得佢虛報 係佢最近先承認
智孝都唔係矮 但成日企埋一齊佢都高智孝少少
太高搵唔到男主角對戲
感覺上以佢條件又唔駛降低要求,不過佢唔似會主動追求,保持被動等女黎溝嘅心態比較大問題

坦白講如果佢主動追嘅話,應該追到廿歲尾至三十歲頭嘅靚女偶像,不過前提係佢肯主動
佢用手踭頂昭旻肋骨個下 技術黎
我同呢到啲人都幾唔同taste
今集由一開始就好鬼嘈,全隊都不停尖叫,好難頂
Jennie不停懶cute,又多鏡頭,作狀到一個點
Lisa自己武漢加油同今次泰國冇表態已經負分,見到佢就好似見到呀叻咁
中間個遊戲唔知有咩咁好笑,每次都一嚟就問BP最鐘意邊個,邊個最靚果啲... 係最後一組全rm先好笑返啲
嗰下好勁 勝負慾返咗嚟
睇rm真係明白到點解演員唔好做咁多綜藝
依家睇相燁同漢娜d劇 回不去了
有幾唔同 上面清一色負皮jennie咁滯
兔耳都係jennie d問答最廢 世贊組都好好笑
我見啲大陸粉話係apink 娜恩
今集好好笑wo
姐係邊個
上期大神一提尹恩惠,鐘國即刻屌哂鬼
光洙
一見到佢鏡頭就想笑
被綜藝耽誤的演員
在石問題係問出演者但都冇限定係RUNNING MAN
呢個成日都吹 但唯一叫做證據就係成個牙粉去鐘國屋企個陣 得娜恩唔洗做野同埋好得閒咁係雪櫃叮腸仔食
以哈哈同光洙反應,應該係指RunningMan架啦
鍾國係家族誕生同RunningMan時期都有拍拖,
之前Happy together有講過
在石咁問可以推斷唔係running man岀演既
都係估估下姐,反正鍾國自己唔爆真係冇咩可能會知
狗仔都放棄既男人
睇番舊集數, 一個傳一個估跳舞 次次池石都變左老人舞 然後梁世燦 次次都carry番

另外真係會記到咁多舞既咩?
仲有智孝?
我聽完以為尹恩惠
唔係問緊現任咩?
我覺得其他bp成員正路發揮
唯獨jennie 全程high tone 尖叫扮可愛
Diss 成員仲要認真秒回
玩肉搏戰其他成員都好落力玩唯獨佢突然冇晒鏡頭最後攤係度唔郁
其實我覺得佢都幾唔尊重
真係敗晒僅餘嘅路人好感
我都以為係尹恩惠
娜恩都係陸粉傳啫............?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞