Running Man 討論區 (30)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
果時d 同學都好迷,自己冇點留意

成6年冇去過韓國,有機會走係要去番轉
大陸人係咁ON9架啦 之前D咩 蔡徐坤/吳亦凡 發首新歌
佢地可以張個美國iTunes 瘋狂刷數據 就睇得出大陸人D ON9野
依家大陸果班 宋智孝Fans 同埋7012 Fans
只要有機會就會追擊 SOMIN

大陸有個微博叫 四月晴空反黑bot
裡面有兩個文章 睇完就知佢地有幾癲= =
韓國本地的fans有沒有反?
rose同jisoo>jennie
Somin真係好多anti一㩒入rm ig啲comments全部都係somin out 個個都有幾百個like仲有人問somin係咪同pd結咗婚
啲支那狗同南亞狗
[/quote]韓國本地的fans有沒有反?[/quote]
多數好評,反既多數都係 大陸人+部份東南亞FANS
Rose綜藝感進步好大Jennie 今集成日叫唔知做咩
搭飛機嗰個拖手真係幾好笑普通人應該現實都試過被人誤會
韓國黎講普遍都中意昭旻
緊係啦 成日都上支那綜藝 做埋導師
咁都有3個負評
大公司jyp藝人又出聲
屋企人係政府高層既sorn又出聲
唯獨lisa唔出得聲
naver rm clips長期昭旻最多views
是但啦 我對呢隊野都冇咩好感
只係特別Jennie係黑我憎
仲有就係呢隊野啲所謂fans又係出晒名衰
周圍開火
今集最好笑係車talk
每次車talk都比石鎮笑死
次次鐘國都係第一個理佢
鐘國真fan
今集似係得第兩個game 撩動動物耳仔好睇,其他兩個game 太講求體能,而Jisoo 和Ros’e似用說話爭取看點和鏡頭,而Lisa 比較擅長用舞步肢體動作,反而Jennie 本身只係靠cutie 動作就可以吸引pd 鏡頭,所以另外三人明顯難爭到鏡頭。

如果改玩一d 技巧小遊戲(例如打畫片、筒大叔、以訛傳訛、詞語接龍等等),blackpink 成員反而容易表現自己

好懷念打畫片,仲好記得王鼻子同大學生組打畫片反勝,熱血到以為睇緊世界杯
諗起有集車talk成程都係鍾國cue王鼻傾佢古時候既生活
其他人都唔出聲
鐘國笑得勁開心
其實第一個game jennie經過智秀隔離都完全唔講下jisoo做緊咩真係好奇怪 明明jisoo都係度搵緊野
其實我覺得今集鐘國答問題似cut左d唔出得街既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞