Running Man 討論區 (30)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
Jennie果然冇令我失望
都仲係咁黑我憎
其他綜藝都叫可以避
但Running Man真係冇得避
以為係以前毒撚鍾意佢
點知轉左寶弼都係咁多鏡頭
搞到我都相信係yg落order比多d鏡頭佢
今集最開心係不良智孝出現返
Rose問世燦係咪想食公仔麵真係CLS
正路如果比其他人做個懲罰都幾樣衰
同班現役idol一齊跳舞
自己仲係企中間跳得差一定好尷尬
後期字幕講昭旻只係比其他成員早一個鐘到跟bp練舞
練一個鐘跳成咁其實已經好勁
其實去人屋企食公仔麵係韓國係咪有特別意思
即係好似香港嘅上嚟我屋企飲杯咖啡一樣
見到members自己都玩得投入
尤其是智孝都咁high
我就覺得以前嘅rm返緊嚟啦

利申16年開始無睇
但宜家唔會排斥somin同世贊
今集開始會支持佢哋嘅loveline
食拉麵好似係代表留低過夜既意思
前後兩個PD都係咁既,應該真係公司有要求剪個人畫面份量邊個多D
但事實係冇效果就係冇效果,剪左出黎唔會變好笑
今集貓耳真係重點,新三角關係個PART最正
一捉住手就忍唔住
貓耳同扯旗都係咁上下原理
其實第一part剪得太多太亂搞到麻麻
明明撕名牌應該有睇頭

貓耳果 part 可以睇返無剪輯版就好
得d fans會打哂飛機話好可愛好好笑囉
第一個game唔講以為得佢一個人上
佢追人又係剪哂佢 佢比人追又係剪哂佢
比人撕完企定定呆左都要比shot佢
反而LISA咁辛苦一挑兩個RM成員比人撕左勁快就cut走左
d fans咁都覺得冇大細超佢地個心會唔會痛
[url]雖然話係節目效果,但係喺韓國呢句係 聊人上屋企扑,咁樣節目問個女仔 真心over左少少囉[/url]

平時昭旻調戲世贊嘅密度都唔少啦 好少事姐
bp分開兩個人兩個人咁上或者jisoo一個人上佢會好主動鳩up接人說話
一到全團上jisoo就會少D講野 比哂機會自己團友發揮
RM都冇咁明顯 尋日認哥真係好明顯 智秀係talk part盡量都交哂比隊友
除左比成員cue先會接梗 係最後玩遊戲玩到喪左先開始搶返鏡
中間兔耳忙內line捉手剩係睇世贊對耳會郁
昭旻郁都唔郁下
智孝係咪換左造型師
除左最後個任務條斜坡唔知做乜9
jennie叫太多有少少煩之外
整體都幾好睇
特別係貓耳game
同意

唔知點解佢問Jisoo嘅問題好un耳
明明係game但佢好似真心問咁
同埋有啲效果都over咗
呢D都係小事
最初講規則光洙講野大神想斷佢 佢無啦啦扮可愛大叫懂了嗰度做作到
之後擲骰哈哈話佢地粒骰撞到sketchbook 佢行出黎扮可愛大叫oppa又係勁尷尬 哈哈都費事接退後算
今集好有愛
又係王鼻做MVP
每個member都有鏡頭值得睇
bp又玩得投入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞