Running Man 討論區 (30)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
其實依家請嘉賓真係PD話哂事?
之前bp 都講過有時間同公司講就得
斷估rm PD應該都唔會主動接觸YG架啦
咁演員上黎宣傳又係PD搵?
講真呢d都係睇嘉賓紅d定rm紅d架姐
Yg大公司上節目緊係打過電話就得
細公司主動聯絡咗都未必有得上
要等人地pd記得就搵你上
Bp咁大 梗係講就得啦
演員上嚟宣傳就應該係 自己電視台高層夾你既
唔知遲d權相佑同裴晟佑會唔會上黎
大公司 / 忠武路級演員 / 當紅IDOL / SBS新劇宣傳
以上4類一定優先處理
其他就通常係作家、PD諗企劃個陣邀約
仲有好另類,好想上去節目度玩,
例如孫藝珍、安聖基
值得讚咪讚,應該鬧咪鬧
起碼要合理先啦下嘛

諗番rm以前真係爭住上
諗起之前有個idol上黎冇人識
真係好老尷
邊個咁慘
搵到
上年EP476 施賢(EVERGLOW)
佢同隊仲有兩個member客串最後game
佢間公司應該課重金
自膠唔記得quote

搵到
上年EP476 施賢(EVERGLOW)
佢同隊仲有兩個member客串最後game
佢間公司應該課重金
唔計d演員自己喜好/意願因素
rm嘅地位應該同30中尾演員差唔多level
後生過呢個歲數嘅都會想上黎宣傳
大過呢個歲數如果唔係自己鍾意都唔會特別要求黎宣傳
好似今季alice金喜善揀家師父同熊孩子都唔揀rm
之前昭旻有個同公司後輩黎都冇人識
仲笑昭旻已經可以插人落黎
昭旻一間公司真係蚊型公司黎,好多方面都冇經驗
最成功係幫佢拎到歐若拉公主呢套劇
岩岩睇完 Jennie真係一言難盡
其他唔講 淨係佢把聲都夠難頂
全程扮Q但其實完全聽得出係chok聲
明明睇過其他節目 佢係識正常講嘢
RM「攰死嘉賓」嘅「惡名」仍然係度
Nichkhun自從奇怪拯救隊之後冇上過黎
(BTW Nichkhun次次黎都攰到痴線)
30後半40,或者大勢劇集演員 / 歌手都會揀熊孩子
舒舒服服咁宣傳,最緊要係收視高,更加入屋。
都係 我諗娛樂圈入面都仲有好多人以為rm依家體力消耗仲係好犀利
D大粒野有得揀都熊孩子/家師父
李英愛都上家師父真係CLS
其實IU係咪唔會再上
拍到有陰影仲點會再嚟
IU單嘢真係好羅生門
咩事?淨係記得講笑叫星仔送車比佢
好想睇番星仔
有一集好似係水差啲浸親搞到有陰影
有時睇嘉賓講野 應該都有d真心上黎玩,會長期睇rm 知佢地事,果d多數冇冷場,有d就想挑鐘國機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞