Running Man 討論區 (30)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
歷史地位都未及得上少時
BoA同少時算係韓流外輸嘅開荒牛
冇佢地鋪好路打後嘅女團條路根本唔會咁好行
我覺得光水洙好可憐,成日比人㩒發言,雖則是效果,但太多變反效果
同意,我每次都想聽佢講,就比人打斷

光洙講既野好有趣,搞到冇左下文
永遠聽唔到有趣嘅故仔
咩節目有講??? 想睇下
就算佢受歡迎都無用 佢衣家應該少左時間識女 成日要去陪鐘國
我估除左踢波 佢都應該有同老虎一齊健身 佢今集最後個game都叫頂得下 無比人一野就拋走
感動既係Jennie有喺ig po RM相 平時睇佢ig都好少bp/fashion以外既post
rosé都好少po自己以外既相,今次有po埋巴士合照
jisoo就不嬲都po story多
今次聽佢講當左人地屋企個洗手間係公用既已笑死
其實佢都值得多d鏡頭
jennie鏡頭多到
係歐美可能係係
但韓國本土一定係少時
大佬個陣全韓每間鋪都播 i got a boy
痴線架
今集世燦
好可惜冇機會果時去韓國感受下
今集聽到Jennie瘋狂尖叫 好反感
Somin 都唔差講真 樣又好 性格又好

係可能對得耐會煩膠
Somin可能當做戲咁做 佢之前同光洙都係咁
下集李帝勳 正
睇下running man ig
啲惡評突破天際
昭旻fans 完全唔夠力對線
智孝終於有返d勝負欲
一野扯jisoo返黎
仲用手踭鋤somin 笑到世燦鍾國死
其實係香港都感受到 90後邊個中學唔係比gee genie i got a boy mrmr洗腦
都好多人撐昭旻呀
一個演員,一個綜藝老手,兩個都知對面做戲,但會唔會做出火花燒著就冇人知了
全團上嗰陣佢都有意收斂d...佢單獨上嗰陣唔係咁
其實我覺得製作組應該考慮close comment
反正都係大部分comment都係冇營養既惡評
FWB都唔係唔得既 大家成年人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞