Running Man 討論區 (30)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
叫得somin out 下車既都知咩人
就算真係有做錯野,bp fans 最多咪叫下道歉,根本唔在意 somin out 唔out
所以都係同一班人黎
佢以為自己扔晒落箱 點知仲有一舊淨
唔鐘意咪唔鐘意囉
咁樣講會開心d咩
好撚似韓國d痴線fans
Agree 成個po係到話Jennie 好多鏡頭,把聲好難聽,又突登問d問題為難秀智 講真邊個多鏡頭又唔係jennie話事,一係可能pd想收視好多話題咪cap得佢特別多,一係就yg order 睇佢地平時Jennie 其實同秀智最熟,又教佢英文,之前encore stage rose 同Lisa 痴埋一齊唱 Jennie 都突登行埋去秀智到,呢d好野又唔講 無限放大人缺點 。
咪就係
好撚恐怖班友
點都要比較
的士舞原本我覺得唔好笑
但世贊接得好好
其實我覺得世贊值得多啲讚賞
我都覺接得好好
爆笑左出黎
哂氣啦 明眼人都知叫人下車既係咩人
平時唔睇rm既真bp fans最多咪又係睇今集,之後都唔會睇架啦
somin out唔out 對佢哋黎講根本係wfc
唯一理解就係借題發揮
Out佢老母咩 都加入咗咁耐仲7012 叫人out
仲要開中央廣播系統講,嚇死
寫我個名寫得好開心哩
應該係上面打贏一隊 等2隊係下面打完先落去
見到昭旻即刻冚旗開車走
韓國方面反而冇乜野,係其他係咁屌,痴痴地。
韓國個邊有個留言講得幾好「所以唔太鐘意偶像上黎,因為啲粉絲成日放大啲野黎鬧」
應該唔係blink,來來去去咪又係嗰班anti
不嬲韓網都對昭旻好評
原來今集昭旻唔止俾人鬧一開場同BP一齊跳舞
仲有最後game個陣 西jisoo一腳
唔知惡評既人係真BP fans定咩 咁樣真係好對人不對事
講危險 鐘國咪又係玩到叉頸 光洙又會犯規撩陰
身體接觸都係避唔到架啦
咁都屌 唔通真係想個個嘉賓都好似TWICE個集玩到咁拘謹咩
的士舞幾有急材
應該係真bp fans
佢地真係好癲㗎
齋講個動作
kjk叉頸牙煙好多
Somin
Blinks點會話sominout
好多扮blinks 就真嘅
屌佢踢jisoo應該有d係死忠blinks
咁實有d嘅,但係應該唔多,同埋我諗jisoo本人都應該唔介意啦
你自己google blackpink家底
jisoo當然唔會介意
見佢地玩到咁落力我都唔知班fans諗咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞