Running Man 討論區 (30)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
所以我好希望熊孩子拍出黎嘅只係人設
唔好話一般人 就算係同係有健身習慣嘅女仔都未必可以承受到
岩岩睇完blackpink果集, 除左jennie之外其他3個d鏡頭少到呢
權烈去咗第六感做vj
就算鍾國keep得住一直對另一半大方
其實個女人咪仲大壓力

你阿媽(未來奶奶)都只可以用一張紙
我用兩張咪好不孝?
得番親生女有鏡頭,秀秀被人cut 9晒,如果剩係睇效果,認識的哥哥好太多
要睇智秀真係唔可以睇全隊上 佢太過好人 有咩機會都比哂隊友講野
之前美味的廣場佢幾活潑
咁結左婚一定唔會同返阿媽住架
認哥鏡頭平均好多

btw bp個集認哥有一幕bgm係播The Lion Sleeps Tonight 我即刻諗起光洙唱歌
首先佢一早搬左出黎一個人住
再講 以佢咁孝順既性格
唔通佢阿媽用多啲紙真係會俾佢屌咩
其實有啲攞黎講
咩陰影
講得好 個低智撚真係好煩 嘈黎嘈去
d支那仔點講關呢到撚事咩

開心傾吓Running Man唔得嘅
老金一直以黎綜藝人設都做得好認真好好效果,所以點解攞到pd最愛大賞唔係冇理由。睇返家誕或者早期rm根本佢用水用紙正常人一樣甚至有時會用多過添
最近重追番
而家係咪一直都靠海外人氣撐住節目唔摺
應該關剪片嗰條友事,秀秀綜藝感咁強,唔會冇野講
冇錯
有留意開鍾國就知佢洗錢可以洗得好疏爽
就咁之前開演唱會,每個到場fans 收返一套BRTC嘅套裝
仲有嘅係其實SBS冇節目頂到RM
叢林?冇得拍外景,而家連份量都唔多夠
家師傅?收視慘淡到一個地步

而家好多人材去左3大台以外做,資源又多限制又少
睇下鄭哲民PD 去tvn跟返南部長(保住rm嘅人),第六感期期大製作

咁嘅環境底下,正常情況RM只要keep住6.2-6.8呢個收視(每週收視頭20),起碼可以玩多幾年 。(有突發事情另計)
自己淨係睇RM,唔洗熟韓國野 你都會覺得好睇,其他綜藝 唔熟d人/本身節目/韓國文化
好難入口
如果考慮到成員年紀愈來愈大
我諗到rm可以捱多3/4年
頂盡5
王鼻60歲
可以睇下家族誕生,不過只限第一季
好想睇番
韓國人對遊戲類綜藝已經冇哂興趣
rm可以留到咁耐我諗都係靠海外影響力
呢幾年無論咩台出嘅遊戲綜藝都收視慘淡
eg master key 傻瓜們的監獄生活
某程度上都同意
由05年左右開始已經有各種各樣嘅遊戲綜藝
有室外 有室內 基本上好多嘢都玩過曬
甚至已經有啲翻炒再翻炒
想要再紅返起嚟應該要有啲新衝擊先得
所以暫時都未有呢方面嘅發展
始終呢15至20年都已經玩過好多嘢
潮流有個周期嘅 依家大勢係trot同觀察系
乜野主題都可以觀察 但d收視率全部是是旦旦都唔差
Rm 企到咁硬 真係靠海外撐住
諗起大神 三大台做咗10年既節目 得番rm喺到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞