Running Man 討論區 (30)

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
對上嗰次同光洙final game
開始行上條樓梯已經冇氣
對腳正到
好早期 唔確定
跳得幾好笑

利申:無追開韓女團
E248
男人見到一日之內要做咁多體力game真係攰
Myxx super
本身Jennie體質係差D,
佢都有講過因為呢樣野覺得有D對member唔住
係,第一名好似係三十分鐘內達標過關 ,好熱血

仲有一次同大學生扯大纜,一群男生賽前大叫宋智孝提升士氣都好high
一定有 光洙早期體能都好廢 之後同鐘國frd左之後就開始去gym
你話無逼都無人信 世燦跟得去踢波就無可能無去gym
睇第六感佢對腳拍得住美珠
仲記得話隻船放在係間大學做擺設
花美男運動會 金秀賢嚟嗰集
依集真係全集都有笑點 去到final game拔河即刻變到勁熱血 智孝嗰隊男學生氣氛勁似軍隊
正宗乜野人就會睇到乜野
Rose真係好正好有綜藝感
同埋唔好再比咁多鏡頭jennie 好黑人僧
https://www.sharktank.com.tw/products/necomimi-brainwave-cat-ears-br-1
原來真的有賣,而且是10年前的產品

$99美金
已經瘋狂like支持somin嘅comments 但係真係唔夠佢地黎
其實之前pd都講咗唔會有任何成員下車 好心佢地唔鐘意就唔好睇
今集好無聊喎
D GAME 唔係幾得
同埋鏡頭係咁俾JENNIE 唔知做乜
又唔好笑
反而成團女上黎既 AOA果集 上年既好似
好笑好多, 不過係因為D GAME 加上分組
不良智孝終於出現好感動
咁都無聊,twice你應該會直接熄機,要講女團好睇不如講以前少時,apink 嗰啲
我向來麻麻男女團全員上黎果D
玩貓耳果part 佢問問題幾高質
佢平時應該都有留意rm 都算了解成員
用英文問世贊
問昭旻 鍾唔鍾意世贊 又問佢相睇 有男仔介紹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞