SAMSUNG 港行 會連大陸DNS? 114.114.114.114

1001 回覆
43 Like 51 Dislike
我肯定我部機冇連去支那
弱智仔係咪唔識"推斷"同"肯定"係兩樣野
Galaxy Tab S7+ (港行)
iPhone share Wi-Fi (Sunmobile): DNS 2 = 114.114.114.114
Xperia share Wi-Fi (3): DNS 2 = 114.114.114.114

Pixel 3a (美水)
iPhone share Wi-Fi (Sunmobile): DNS 2 = 8.8.4.4
Xperia share Wi-Fi (3): DNS 2 = 8.8.4.4

有冇其他嘢想試?
代表咩
自己去hkepc果面夠有人做哂test
仲詳細過你
你咁既野叫證據?
想知pixel你有無裝支那app?
屌你哩隻idog真係咁多隻idog入面特別痴線嗰隻
乜鳩都test完唔啱你妄想就扮睇唔到
自己望下上面有初步test結果啦
仲撐乜鳩
咁我test嘅你係咪睇唔到先
人地拎哂兩部唔同既機
唔同台去tset
你只係識用你三叔機
代表咩
test
Factory reset哂
連跟機堆google嘢都未裝
好心你啦,唔好對住唔啱自己妄想嘅嘢就扮睇唔到啦
好撚醜怪
唔該哂,咁事實證明三叔的確係有問題
嗰問題係點解有啲機有呢嗰問題,而有啲機冇?
屌你真係傻撚咗,喺度哎三星有問題,然後我試撚咗5部三星你就話做乜淨係試三星
真係痴撚線
喂,覆下啦,人地都係三叔post走出黎
做哂詳細test
大大巴車落你到啵
你d所謂既tset
笑撚死人咩
撐都唔係咁既
反而想知港行有無呢個item俾人去撳
所以只可以叫samsung解決問題?
邊度搵到呢個位?
試撚咗5部三星
咁你來來去去係咪都係試三叔
佢嗰Test都冇問題
只不過係Result唔同,唔代表佢嗰Test有問題
隻打手今次真係柒到極點
佢重點試極都係三叔機
你搵到其他機一樣有咁多數量開題先應該出黎講
條傻閪話三星有問題但唔應該試三星
應該出街買第部an機試
就真白卡佬嚟
係咪裝咗最新firmware?
android安全性修補級別2020年8月1日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞