有無人鍾意松井珠理奈(6)In 救世珠 We Trust

1001 回覆
16 Like 10 Dislike
如果將呢D資源早D投資落Mion同奈奈就好 佢成功既野只係利益係自己身上 無野係貢獻比團內 亦唔覺佢好似魔王咁為成Team人著想

我諗佢走之前無論mion定奈奈都未係時候,呢兩位都係近年先至明確彈起。而且個陣冇乜人諗到prr會咁快走人,點會突然捧其他人唔捧佢。

我都覺得佢冇乜貢獻,但佢係小數冇乜錢收都成日上bingo嘅大top,Dr. prr個段算唔算比鏡頭捧後輩見仁見智,同埋魔王係總監督,正如你唔會要求麻友做到高橋南一樣。

利益係自己身上係真,我都好憎佢之前揀job接又hea做個排,如果佢死纏爛打留低搶資源就真係賤格,但佢知自己留低冇用亦冇心做,走咗我覺得佢識做嘅。

覺得027 又黃又老咁 樣算好睇少少 但咁多年都仲係25位左右 唔好再哂選拔位啦 木崎都知道自己柒走去畢業
[/member]
我覺得木崎走有一部份原因係因為佢管team b管得好差,同埋木崎點睇都比營運推得多過027啦,同隊/後輩嘅人緣好似都唔夠027好?唔太肯定。

yuria都係B果陣柒姐 咪4做副隊果陣好受後輩歡迎
中井同美南咩事
btw 擺到上枱sr呻。。。

講咩??

上星期嗰單

上星期五中井朝早開SR講返前一晚因爲種種原因由三人房自己轉單人房,喺SR又喊又盛,話受唔住某人指摘等等。

之後2ch偵探check返前一日係豆腐殺青,同隊出演得美南同山田,咁正常住宿應該同房,中井疑似影射同隊有欺凌事件。

星期六晚一向有開SR豆腐直播的中井缺席,之後差不多成個星期都無開過SR,有傳話佢被營運禁止開SR。

而同一時間點,日本某某新聞記者報導NGT內存在欺凌事件,另外48單中井握手部數急跌,引起2ch對中井人氣下滑同是否真的存在欺凌問題仰或惡意中傷作出熱烈討論。

尋日大米公演中井出演,我見佢平時好多野講,但尋日明顯無乜點講野,有時強顏歡笑;晚上豆腐直播有開,但開得五分鐘就關台,我都未追返尋晚啲花生

中井SR喊唔係第一次,平時間唔中都有喊下賣苦情,而且地元團首單C不是出身大米,所以之前都有好多人不滿中井

矢作巴好詳盡
不過身為c拎呢啲野係sr講唔係太好
而且身為c都要時不時賣苦情 咁其他人點算
btw 我好想幫佢化番好個妝 佢個鼻影夠膽將白色高光就咁掃上去...

佢個鼻影真係好肉酸 首單MV個妝就幾好
成也SR 敗也SR
大米同SR相性唔多夾,先後有山田、山口,之後有中井

佢啲光影陰影打到咁搞到我次次望佢個鼻先
其實搞成咁下次會唔會換c

一單c魔咒

請教下柏木化妝技巧啦

首單C罪大都係睇握手成積揀人,觀望下次再販有無改善,如果都無乜點改善...

首單C、陪酒豆腐、連續三單選拔,如果成積仲要差過另外兩位,好大機會換人

請教下柏木化妝技巧啦

搵山田啦

請教下柏木化妝技巧啦

傳說中柏木素顔
究竟幾多個mb當左佢係工作人員
成也SR 敗也SR

山田做咩
成也SR 敗也SR

山田做咩

山田野孩子SR上回應約會大頭照事件
新post繼續留名
睇救世珠同食花生
痴線 開到第六個post
果然係救世珠

一單c魔咒

禾珠成功破除魔咒
俾d掌聲

呢張清楚啲
若干年後有邊個可以衝上右上角
btw 下年都有迷路就好啦

請教下柏木化妝技巧啦

傳說中柏木素顔

柏木素顏好似唔太差,只喺佢成日著黑衫黑褲戴帽戴口罩先比人認咗做staff

請教下柏木化妝技巧啦

傳說中柏木素顔

柏木素顏好似唔太差,只喺佢成日著黑衫黑褲戴帽戴口罩先比人認咗做staff

柏木係衰係個鼻柒

呢張清楚啲

迷路上次開台都走數

呢張清楚啲

迷路上次開台都走數

個次應該係俾吉本逼停台

呢張清楚啲

呢個look真係無得輸

請教下柏木化妝技巧啦

傳說中柏木素顔

柏木係衰係個鼻柒

同埋衰在同手越

屌打akb
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞