有無人鍾意松井珠理奈(6)In 救世珠 We Trust

1001 回覆
16 Like 10 Dislike
新cd 又出
大家又會買幾多隻入手
利申入 20隻 DDDDD

all in 麻友

all in麻友就一定 遲d 買多30隻 all in

呢 20張 應該 10 10 咁投 rinrin 同 ゆいゆい

感謝支持麻友

玩埋上年咪算囉,做咩麻友今年又要玩,每年都投麻友,見到上年個差距咁大(先唔講中華砲單野啦),今年有少少卻步

我都係神推麻友一份子
其實上年麻友講過唔玩....

[helmet mode] 感覺上係營運迫佢....唔係收入大減
同埋唔知點解覺得佢會係總選宣怖畢業 雖然唔多想

不過我自己最想睇係
yukinrin 同 麻友一齊畢業
新cd 又出
大家又會買幾多隻入手

all in 麻友

呢 20張 應該 10 10 咁投 rinrin 同 ゆいゆい

感謝支持麻友

玩埋上年咪算囉,做咩麻友今年又要玩,每年都投麻友,見到上年個差距咁大(先唔講中華砲單野啦),今年有少少卻步

我都係神推麻友一份子

[helmet mode] 感覺上係營運迫佢....唔係收入大減

就係話過應該唔再玩,先谷到盡,點知見到差唔多成七萬票...今年又玩,已經唔再記得點解要一直投初心

我反而想佢走好耐,留在村內只會虛耗光陰

btw 套江城君真係唔知想點,首歌係ok嘅

求下佢剪返個劉海
新cd 又出
大家又會買幾多隻入手

all in 麻友

感謝支持麻友

我都係神推麻友一份子

就係話過應該唔再玩,先谷到盡,點知見到差唔多成七萬票...今年又玩,已經唔再記得點解要一直投初心

我反而想佢走好耐,留在村內只會虛耗光陰

btw 套江城君真係唔知想點,首歌係ok嘅

套江城君應該主要比麻友試下擔大旗做下主角 不過佢d 演技有待改進....

佢扎馬尾都好睇d 就咁短髮真係冇咁好睇 就算我係神推都係咁.....
最懷念雙馬尾 長髮時代
珠理奈黑髮靚過金髮
上星期有直播開心到一個點
巴絲知唔知邊度有得買珠理奈周邊
集氣麻友最後一次登頂
Allin Mayuyu

佢扎馬尾都好睇d 就咁短髮真係冇咁好睇 就算我係神推都係咁.....
最懷念雙馬尾 長髮時代

娘娘卒業公演其實佢札邊都ok
但一放番頭髮個公仔麵頭
但求肥秋唔好再俾啲濕鳩劇本佢
麻友個look已經變左月經post
唉 就算你想轉成熟look都唔一定搞咁既頭
珠理奈黑髮靚過金髮

拎啲周邊錢投俾禾珠算啦
集氣麻友最後一次登頂 +1

我已經預備成個月糧 all in mayuyu
珠理奈黑髮靚過金髮

有無搞錯呀 人地要第一 買乜鬼周邊
一部日本手機有成12票,麻友係呢到輸得好甘
不過都係照投
鄰國班麻友飯醒水啲自投啦仲見到有人開集資
btw真係慘,櫻花要排下面比救世珠壓住

冇啦冇啦
支持指原登頂

麻友無咩CENTER氣場

拍寫真個陣好fit
愈睇舊相愈覺得珠理奈個鼻好似高咗好多咁嘅

佢大咗靚咗姐
佢一定冇整容
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞