有無人鍾意松井珠理奈(6)In 救世珠 We Trust

1001 回覆
16 Like 10 Dislike

neta黎姐勿認真
佢兩條友淨係識圍爐發癲 一見到前輩

圍爐發癲
睇佢兩個showroom完全係自high冇人明佢哋做緊乜

比多個指原佢地 AKB三大傻鳩#yeah#l#hohome

love trip發售日 三人bbq好鬼好笑

仲有船上面食好西個次
麻友痴線mode唱生日歌俾指原

船上好似無人做字幕, love trip 個show room 堅好睇

love trip個showroom邊到有得睇字幕版

嗰時有SR直播咩?
我記得我係nico睇生放送,有vip時段
有無人覺得新單做投票單糟蹋咗首歌?

我覺得新單珠做C糟蹋左首歌多d

佢唔襯啲咁童話ge歌

呢層唔使講啦
我覺得搵mion企C可以完美代入

呢層唔使講啦

完全認同
首歌都襯mion

呢層唔使講啦

完全認同
首歌都襯mion

我認為首歌適合放春單/秋單

上年手拉手無感,但今次如果mion做C,可以用mion視角睇返件事,邊個話C唔可以矮
請問奈奈領軍係唔係蛇?
請問奈奈領軍係唔係蛇?

你寫咩?? 唔係好明??
請問奈奈領軍係唔係蛇?

岡田奈奈?
請問奈奈領軍係唔係蛇?

岡田奈奈?

其實都唔明你想問咩

不岡田奈奈而家係STU 隊長
好想知奈奈eq情緒頂唔頂得住做隊長
講真佢連做好自己都可以咁大壓力
一陣又有病就大鑊,睇佢doc都覺心痛
營運其實係咪唔理成員健康

佢好似前幾個月先至又休息咗幾日

而且佢落STU 好似事先完全唔知情
都唔知佢想唔想做
請問奈奈領軍係唔係蛇?

你指第一頁? 係啊

都唔知佢想唔想做

有嘢比奈奈做佢就會將所有嘢攬上身
有乜做得唔好都會怪曬落自己度
然後就屈死自己,輕則自己喊,重則又一係唔食飯一係狂食飯
我真心唔明營運點解唔考慮下佢情緒問題

營運 識諗野就唔係營運 就唔會俾救世珠做C
上面係咪有青要link 有埋中字
宅玉雪bbq
http://www.bilibili.com/video/av6230895
宅玉雪食好西
http://www.bilibili.com/video/av7191232

都唔知佢想唔想做

落stu係佢自己決定,隊長係比人過左一棟
不過後尾考慮好sns表明左會做好架啦,同埋唔會長做
當比個機會佢溝下女
三銃士已經走了一個了

左面個女仔幾靚

左面個女仔幾靚

最右都唔差

左面個女仔幾靚

友香呀!

左面個女仔幾靚

最右都唔差

鮮花.......綠葉.....

左面個女仔幾靚

友香呀!

大小姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞