有無人鍾意松井珠理奈(6)In 救世珠 We Trust

1001 回覆
16 Like 10 Dislike
其實認真一問
今日總選會唔會爆一兩個team 8 上頭10...?
話晒營運咁捧佢 bingo 出現率又高

我好想知今年小栗有以會去到幾遠
其實認真一問

lm
其實認真一問

小栗 , RINRIN 果D 應該至少頭20
BTW 好期待今年總選 話晒咁多人唔玩 都唔知d 票走去邊
其實認真一問

其實佢都幾可愛又幾靚
個笑容又sweet,但聽講t8佢唔係最受歡迎嗰個?

我覺得倉野美成美同小栗有以喺日本嘅人氣係差唔多

合照會兩個都係排到痴哂線 簽CD又簽到下一部都未完,睇住佢地兩個OT繼續簽
過票論真係咁多年都存在
個推未死 留錢黎買推既野唔得既咩

點解要為一個唔推既人花錢
岩岩發現抽中咗總選飛 希望嗰日唔落雨

訓沙灘?
過票論真係咁多年都存在

一兩票參與票都係票
過票論真係咁多年都存在

一兩票參與票都係票

2本柱 moblie d票射俾2推都唔俾個唔推啦有親咩

講起mayuki 年年總選前d飯就起勢互黑 過完又扮返CP 真係好鬼搞笑
識玩一定係總選前拉個卒業mb組cp
首/二推上年走左 又無加推 睇下點先

尋日見你講小學雞
其實認真一問

小栗 , RINRIN 果D 應該至少頭20
BTW 好期待今年總選 話晒咁多人唔玩 都唔知d 票走去邊

頭10諗下好喇,選拔都爭崩頭
成美頭20都有機,小栗觀望態度,麟大西果堆應該圈內,渚沙唔out算執到

9up

尋日見你講小學雞

#由最喜歡的島崎遥香取得交涉權,因此進入了AKB48
ー從小就開始進行藝能活動的你,「想成為AKB48」的契機是?
反正都想要當偶像,不如「加入最喜歡的AKB48吧!」,有了這個目標。
因為我非常喜歡島崎遥香桑跟渡辺美優紀桑。
俾迷路彩同prr睇中上台抽佢這些機會典解禾唔係架妹

尋日見你講小學雞

#由最喜歡的島崎遥香取得交涉權,因此進入了AKB48
ー從小就開始進行藝能活動的你,「想成為AKB48」的契機是?
反正都想要當偶像,不如「加入最喜歡的AKB48吧!」,有了這個目標。
因為我非常喜歡島崎遥香桑跟渡辺美優紀桑。
俾迷路彩同prr睇中上台抽佢這些機會典解禾唔係架妹

邊個嚟??

新飯見你地傾得咁開心想加入討論
咁多位介唔介意侵埋me

你快d畢業或者移籍啦

點解

你諗下
你阿媽係你呢個年紀就生左你出來
你都好應為你幸福同未來設想
仲留係ske?
ske喎
再蹉跎多十年都冇C你做

冇留意ske

其實ske仲有啲咩人俾救世珠糟蹋咗
我剩係知北川綾巴

古畑奈和

基本上每一期既大top都俾佢糟蹋左
yuria,kanon,nanako,nao,08

玩咩 08 明顯自己谷唔起 又樣衰 而且SKE不嬲味噌飯多 唔受官推

你唔好話後藤樂樂 比救世珠糟蹋左

同埋 丸子比人踢左去SKE 關珠咩事

老實講 你紅得起就好似須田咁入到總選啦

好彩唔係TN
新飯見你地傾得咁開心想加入討論
咁多位介唔介意侵埋me

你快d畢業或者移籍啦

點解

你諗下
你阿媽係你呢個年紀就生左你出來
你都好應為你幸福同未來設想
仲留係ske?
ske喎
再蹉跎多十年都冇C你做

冇留意ske

其實ske仲有啲咩人俾救世珠糟蹋咗
我剩係知北川綾巴

古畑奈和

基本上每一期既大top都俾佢糟蹋左
yuria,kanon,nanako,nao,08

玩咩 08 明顯自己谷唔起 又樣衰 而且SKE不嬲味噌飯多 唔受官推

你唔好話後藤樂樂 比救世珠糟蹋左

同埋 丸子比人踢左去SKE 關珠咩事

老實講 你紅得起就好似須田咁入到總選啦

我所指既人都係原本係ske官推
但結果推推下都唔再推

咁多年來ske有幾多個民推係真係會俾營運重視
官推先係真正維持到ske成員曝光率
但連官推都唔再推的話
咁就好明顯係資源不足/傾斜到某一個人身上
而家係愈睇愈鐘意小指
好欣賞佢個心態要幫後輩上位
仲有佢綜藝都好睇
而家係愈睇愈鐘意小指
仲有佢綜藝都好睇

佢做偶像其實唔好睇
但係做藝人就好勁
好欣賞佢做HKT 唔會霸住個C 嚟做
成日推啲細上位
而家係愈睇愈鐘意小指
仲有佢綜藝都好睇

佢做偶像其實唔好睇
但係做藝人就好勁
成日推啲細上位

我好欣賞佢,對HKT好大貢獻
而家係愈睇愈鐘意小指
仲有佢綜藝都好睇

佢做偶像其實唔好睇
但係做藝人就好勁
成日推啲細上位

hkt飯大多應該都鍾意指原
而家係愈睇愈鐘意小指
仲有佢綜藝都好睇

佢做偶像其實唔好睇
但係做藝人就好勁
成日推啲細上位

如果sakura係ske
可能一早已經畢業
頂唔順救世珠
而家係愈睇愈鐘意小指
仲有佢綜藝都好睇

佢做偶像其實唔好睇
但係做藝人就好勁
成日推啲細上位

如果sakura係ske
可能一早已經畢業
頂唔順救世珠

咩可能者,SKE走左幾多ace後補有數得計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞