有無人鍾意松井珠理奈(6)In 救世珠 We Trust

1001 回覆
16 Like 10 Dislike

基本上每一期既大top都俾佢糟蹋左
yuria,kanon,nanako,nao,08

玩咩 08 明顯自己谷唔起 又樣衰 而且SKE不嬲味噌飯多 唔受官推

你唔好話後藤樂樂 比救世珠糟蹋左

同埋 丸子比人踢左去SKE 關珠咩事

老實講 你紅得起就好似須田咁入到總選啦

我所指既人都係原本係ske官推
但結果推推下都唔再推

咁多年來ske有幾多個民推係真係會俾營運重視
官推先係真正維持到ske成員曝光率
但連官推都唔再推的話
咁就好明顯係資源不足/傾斜到某一個人身上

呢D一直都有曝光 只係紅唔起wor..... 08 有紅?

點睇NMB資源不足 又紅起白間
點睇SKE資源不足 紅起須田

我唔係珠推 都睇唔過眼
貓頭一堆人黑珠 你地又跟以為潮流咩....

原來黑珠係潮流。。。。。
我黑鳩佢係因為佢得罪左nmb飯ok?

btw 須田同白間都係靠自己握手紅起既

講到好似跟風黑咁
你又知唔知救世珠幾黑人憎

即係08 呢堆人紅唔起自己握垃圾 又周身刀無張利啦

又唔前田敦子之前連C阻住成員發展

基本上每一期既大top都俾佢糟蹋左
yuria,kanon,nanako,nao,08

玩咩 08 明顯自己谷唔起 又樣衰 而且SKE不嬲味噌飯多 唔受官推

你唔好話後藤樂樂 比救世珠糟蹋左

同埋 丸子比人踢左去SKE 關珠咩事

老實講 你紅得起就好似須田咁入到總選啦

但結果推推下都唔再推

但連官推都唔再推的話

我唔係珠推 都睇唔過眼

講到好似跟風黑咁

即係你知唔知自己講緊乜
5月17出既今屆總選舉參加mb介紹書
呢張圖係封面
排位正正係跟緊上年年尾紅白個結果

明白

不過佢個位係本書中間
咁佢咪即係C lor

唔係呀佢神7

我以為佢係中間個個

11變神7執到啦

但結果推推下都唔再推

但連官推都唔再推的話

我唔係珠推 都睇唔過眼

講到好似跟風黑咁

即係你知唔知自己講緊乜

跪拜下救世珠先
佢應該想講唔見前田連c會阻人發展

你都痴線,前田三屆總選已經走咗
救世珠由大聲同前田一齊C到現在
如果前田今日仲留低c緊點會冇人黑佢阻住
當年都比人黑唔少話佢又廢又冇用啦

巴打做翻譯既?
佢應該仲想講08握手垃圾

ske 新番 由飯投票mc助理 古火田同川頁田拎左一二位 就有mc權
但救世珠都係可以照座正中間一排
無禾珠撑場仲有無人睇ske番呀
禾珠生日公演o係正速報當日 31/5
唔知佢可唔可以願望成真呢
咁前敦當C既理由之一係即使發光都唔會掩蓋旁邊既人 所以佢身邊先能夠組成神7

講起前敦 同小珠
繼承佢地2個個名既人 星途都幾運滯
前田最好既就係抗壓能力同身體質素
而家班細郁d病
而家班細郁d病

如果做多次西武
會唔會成班訓低
咁前敦當C既理由之一係即使發光都唔會掩蓋旁邊既人 所以佢身邊先能夠組成神7

講起前敦 同小珠

邊個繼承佢哋

城 - 第二個前敦
meru - 第二粒原石

講起前敦 同小珠

邊個繼承佢哋

城 - 第二個前敦
meru - 第二粒原石

城就算啦

ske 新番 由飯投票mc助理 古火田同川頁田拎左一二位 就有mc權

救世珠不嬲都地位超然架啦

下 禾珠靚到癲和ok?
成班唔識貨
昔日元氣成功轉型性感路線
你地知唔知佢金髮個排 上左好幾個封面同時裝專欄

屌好撚噁心

淘寶同ig賣情趣內衣d女著得仲好過佢

救世珠不嬲都地位超然架啦

無可取代
而家班細郁d病

我醬真係好叻
其實佢以前都有好多黑架
但至少佢冇成日講住話要第一
要所有人都以佢為首
仲唔會賴死唔走又唔幫後輩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞