有無人鍾意松井珠理奈(6)In 救世珠 We Trust

1001 回覆
16 Like 10 Dislike

嚇死咩wtf
好想知日本個度見佢咁講有乜反應

我都想知

2ch好似有post 動物吧有人 translate 左 comments
cc
之前仲話驚唔爆post
而家未到總選已經爆多個
之前仲話驚唔爆post
而家未到總選已經爆多個

this is love

我都想知

2ch好似有post 動物吧有人 translate 左 comments
cc

有冇link

我都想知

cc

有冇link

https://tieba.baidu.com/p/5104197297?pn=20
珠神教教徒招募
有無弟兄姐妹?
唉認真mode屌一屌佢 查實呢單野一啲都唔覺好笑 佢真係好難頂
咁少飯投到11咪算係咁 仲要打埋得個第7講到好恥辱再加勁撚多個喊emoji 又想谷飯登你唔抵投你票 cls 仲要話自己身為大ace 我真係未見有其他團ace咁樣響自己朵 有既話我知thx
無兼任akb年幾又過本家争飯食 ske霸住個c唔肯讓 好幾次唔用腦講野撩nmb 得番hktngtstu佢未搞
做禾珠既飯真係慘
要幾多個腎先夠珠用呢
如果彩今次選,企center 位佢一定仲酸

佢d飯都係唔抵可憐
抵鳩死 為左個咁既質素既偶像仆心仆命
On9

其實佢咁樣話得第7唔好意思同鬧鳩班飯投得嗰第11好失禮祂呢個SKE大Ace有咩分別
點解會有飯頂得順佢

總會有人鍾意食屎

佢啲飯同佢一擔擔
唉認真mode屌一屌佢 查實呢單野一啲都唔覺好笑 佢真係好難頂
咁少飯投到11咪算係咁 仲要打埋得個第7講到好恥辱再加勁撚多個喊emoji 又想谷飯登你唔抵投你票 cls 仲要話自己身為大ace 我真係未見有其他團ace咁樣響自己朵 有既話我知thx
無兼任akb年幾又過本家争飯食 ske霸住個c唔肯讓 好幾次唔用腦講野撩nmb 得番hktngtstu佢未搞

前田都唔會話自己係Akb之顏
佢?憑乜
佢真係eq低iq低
做禾珠既飯真係慘
要幾多個腎先夠珠用呢
如果彩今次選,企center 位佢一定仲酸

佢d飯都係唔抵可憐
抵鳩死 為左個咁既質素既偶像仆心仆命
On9

其實佢咁樣話得第7唔好意思同鬧鳩班飯投得嗰第11好失禮祂呢個SKE大Ace有咩分別
點解會有飯頂得順佢

總會有人鍾意食屎

佢啲飯同佢一擔擔

根本睇佢d飯講野已經知咩質素

我都想知

cc

有冇link

https://tieba.baidu.com/p/5104197297?pn=20

好鬼風趣幽默
睇完2ch講d野
情況好似愈黎愈不妙
如果有一日湯渣失勢(例如廢除支配人職權)
肥秋全心過檔坂道46

禾珠從AKB,SKE選拔,center中被人拉倒
禾珠會唔會受唔住打擊痴線,可能玩自殺,大喊大叫之類失常行為嫁
因為我諗都唔少人想睇佢仆街,睇佢死
個個member係話多謝你地支持
成績唔夠就會話好可惜...我會加油
佢呢?就發曬癲咁話冇第一
應該要排第一排
上次選舉柏木跌到得返第5
講野都好大體
佢講野真係唔用腦

柏木真心eq高 上年總選咁都面不改容 真心服左佢本身花生mode睇下佢有咩講架嘛

呢啲叫面皮厚

駁唔到 佢自己預左姐應該
個個member係話多謝你地支持
成績唔夠就會話好可惜...我會加油
佢呢?就發曬癲咁話冇第一
應該要排第一排
上次選舉柏木跌到得返第5
講野都好大體
佢講野真係唔用腦

柏木真心eq高 上年總選咁都面不改容 真心服左佢本身花生mode睇下佢有咩講架嘛

呢啲叫面皮厚

其實我一直都覺得上年佢係因為solotour班飯回唔到腎先至出事
所以都唔怪得邊個

其實大大話話都做左咁多年偶像
點衰都會有返咁上下既說話技巧同eq

禾珠

前田都唔會話自己係Akb之顏
佢?憑乜
佢真係eq低iq低

彩 Mayu 都冇話過自己係ACE 啦
其實松井玲走嗰排我一直覺得救世珠啲精神狀態怪怪哋
未開始憎佢但係嗰排我覺得佢笑得好猙獰

類似咁
之後又變返正常喎
認真其實佢精神係咪有啲問題
睇完2ch講d野
情況好似愈黎愈不妙
肥秋全心過檔坂道46

禾珠會唔會受唔住打擊痴線,可能玩自殺,大喊大叫之類失常行為嫁

老實講

SKE行到今時今日 要將小珠拉倒 對SKE黎講都係一場好大既賭博

即使冇人保小珠 但我唔覺得營運會願意去賭
睇完2ch講d野
情況好似愈黎愈不妙
肥秋全心過檔坂道46

老實講

SKE行到今時今日 要將小珠拉倒 對SKE黎講都係一場好大既賭博

即使冇人保小珠 但我唔覺得營運會願意去賭

希望唔好再比咁多資源佢
其實松井玲走嗰排我一直覺得救世珠啲精神狀態怪怪哋
未開始憎佢但係嗰排我覺得佢笑得好猙獰

類似咁
之後又變返正常喎
認真其實佢精神係咪有啲問題

可以開7
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞