有無人鍾意松井珠理奈(6)In 救世珠 We Trust

1001 回覆
16 Like 10 Dislike
所以話佢出村邊可能撈得掂

做足十年主角出去做咖喱啡點頂得順

佢咁嘅態度點撈得好
個template update左post6啲高汁野架啦
沉氣啲講聲啦 手機好似有down Google doc 個app先見到最新update個version 如果有人開post 見到#2舊pist link 無(6)link 姐係舊ver
仲有咩想加要cut可以講底 me搞埋去
繼續推爆禾珠喔
個個member係話多謝你地支持
成績唔夠就會話好可惜...我會加油
佢呢?就發曬癲咁話冇第一
應該要排第一排
上次選舉柏木跌到得返第5
講野都好大體
佢講野真係唔用腦

柏木真心eq高 上年總選咁都面不改容 真心服左佢本身花生mode睇下佢有咩講架嘛
應該要排第一排
講野都好大體
佢講野真係唔用腦

柏木真心eq高 上年總選咁都面不改容 真心服左佢本身花生mode睇下佢有咩講架嘛

呢啲叫面皮厚
應該要排第一排
講野都好大體
佢講野真係唔用腦

呢啲叫面皮厚

其實我一直都覺得上年佢係因為solotour班飯回唔到腎先至出事
所以都唔怪得邊個
應該要排第一排
講野都好大體
佢講野真係唔用腦

呢啲叫面皮厚

其實我一直都覺得上年佢係因為solotour班飯回唔到腎先至出事
所以都唔怪得邊個

其實大大話話都做左咁多年偶像
點衰都會有返咁上下既說話技巧同eq
應該要排第一排
講野都好大體
佢講野真係唔用腦

呢啲叫面皮厚

所以都唔怪得邊個

溫泉之旅多多少少都有影響既

佢咁嘅態度點撈得好

一無事處 又自大 最慘係自以為好有料 懷才不遇
仲當吉岡里帆係對手
真係想笑撚死人
應該要排第一排
講野都好大體
佢講野真係唔用腦

呢啲叫面皮厚

所以都唔怪得邊個

咁禾珠呢
應該要排第一排
講野都好大體
佢講野真係唔用腦

呢啲叫面皮厚

所以都唔怪得邊個

咁禾珠呢

佢算鳩數啦 得罪人多稱呼人少
應該要排第一排
講野都好大體
佢講野真係唔用腦

呢啲叫面皮厚

所以都唔怪得邊個

溫泉之旅多多少少都有影響既

柏木咁都叫面皮厚
禾珠呢
做禾珠既飯真係慘
要幾多個腎先夠珠用呢
如果彩今次選,企center 位佢一定仲酸
應該要排第一排
講野都好大體
佢講野真係唔用腦

其實做偶像真係要有返咁上下eq同iq
睇返柏木話唔選嗰篇twitter,佢話自己上應承咗最後一年選所以唔選之後都有補返讚反口唔選班mb有型,咁樣人地睇緊嗰陣時先會feel到佢係有帶個腦去寫。
相反睇返救世珠呢篇,就算你冇咁嘅意思都好心你帶返個頭盔啦
On99唔經大腦咁,其實佢個腦係唔係八年前到而家都冇進步過?仲係成個小學雞咁,成廿歲人就好心識大體啲啦,俾人寵壞晒
定係佢其實仲係sell緊小學生所以佢先咁幼稚仲玩緊童言無忌
動物吧啲人話佢高中未畢業
因為佢無講過 正常mb學校畢業會單聲嘛
唔知真假
動物吧啲人話佢高中未畢業
因為佢無講過 正常mb學校畢業會單聲嘛
唔知真假

我個時有諗過點解佢冇份上做akb學力測驗
應該要排第一排
講野都好大體
佢講野真係唔用腦

呢啲叫面皮厚

喊苦喊忽咪又係會比人話佢自作自受之後係到扮可憐
應該要排第一排
講野都好大體
佢講野真係唔用腦

其實做偶像真係要有返咁上下eq同iq
睇返柏木話唔選嗰篇twitter,佢話自己上應承咗最後一年選所以唔選之後都有補返讚反口唔選班mb有型,咁樣人地睇緊嗰陣時先會feel到佢係有帶個腦去寫。
相反睇返救世珠呢篇,就算你冇咁嘅意思都好心你帶返個頭盔啦
On99唔經大腦咁,其實佢個腦係唔係八年前到而家都冇進步過?仲係成個小學雞咁,成廿歲人就好心識大體啲啦,俾人寵壞晒
定係佢其實仲係sell緊小學生所以佢先咁幼稚仲玩緊童言無忌

佢應該覺得自己仲係小朋友
其實佢身邊既人都害左佢 肥秋 湯渣對佢直頭係溺愛咁款
唔明點解麻里子咁錫佢 搞到我對佢印象都係麻麻
做禾珠既飯真係慘
要幾多個腎先夠珠用呢

佢d飯都係唔抵可憐
抵鳩死 為左個咁既質素既偶像仆心仆命
On9
做禾珠既飯真係慘
要幾多個腎先夠珠用呢

佢d飯都係唔抵可憐
On9

其實佢咁樣話得第7唔好意思同鬧鳩班飯投得嗰第11好失禮祂呢個SKE大Ace有咩分別
點解會有飯頂得順佢
應該要排第一排
講野都好大體
佢講野真係唔用腦

不如話有乜可以講
唔通屌鳩d飯咩
做禾珠既飯真係慘
要幾多個腎先夠珠用呢

佢d飯都係唔抵可憐
On9

其實佢咁樣話得第7唔好意思同鬧鳩班飯投得嗰第11好失禮祂呢個SKE大Ace有咩分別
點解會有飯頂得順佢

總會有人鍾意食屎
應該要排第一排
講野都好大體
佢講野真係唔用腦

不如話有乜可以講
唔通屌鳩d飯咩

我都覺得依家係最好嘅處理方法
加上今年真係唔選
應該要排第一排
講野都好大體
佢講野真係唔用腦

不如話有乜可以講
唔通屌鳩d飯咩

我都覺得依家係最好嘅處理方法
加上今年真係唔選

佢上年選都喺為咗ngt
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞