有無人鍾意松井珠理奈(6)In 救世珠 We Trust

1001 回覆
16 Like 10 Dislike
原來咁多人反珠

我覺得講強推之恥 畢業既露露 同 027先係最恥X_X

前者紅白有第三名,村外劇表現唔錯
恥就一定唔算係恥,不過佢冇乜貢獻係事實嘅又成日唔想撈咁
知自己唔想做idol
(帶起後輩亦冇咩做得到,佢唔係娘娘,冇人會服佢指揮)
就拿拿淋起身走人咪算好,畢業con都廢事搞勞民傷財
好過繼續留低同19 20歲嘅櫻花救世珠一齊做次世代繼續爭資源
強推係真,不過我唔覺得係恥

後者C位甚至連第一排都冇企過
村內劇做下把位,三奈其餘兩個做四天王唯獨冇佢份
以前一齊做下把位嘅後輩美音依家都做到第二三手番
選拔揀佢純粹貪佢靚女裝飾下比路人睇,望落冇咁似村姑團

利申返先: 兩個都唔推,完全無興趣

027 我們不戰鬥唔係一排?

點樣一排呀?平行時空定邊次代役?

http://lineq.jp/m/q/19680117/a/101618898/image/sc2

https://youtu.be/mm-iG_bOe8s
呢個係發生咩事?

呢單係大家志俾人偷左line ac 條友仔夠膽死sd msg 俾akb mb 買點數卡(大陸好興呢招呃錢)跟住mb反應好好笑 特別係娘娘
上面係矢作巴改小珠版本

娘娘好正
我屌 topic cop錯左好鐘意 是l但

斯德哥爾摩症候群

頂你 眼花ja

永遠的次世代

永遠的次世代

中間有個阿嬸
佢幾時先肯走
望住ske啲人上唔到位真係好心酸

珠理奈!!!!!!
七仔認知度果然好低

btw個po竟然去到第6
中井同美南咩事
btw 擺到上枱sr呻。。。
七仔認知度果然好低

btw個po竟然去到第6

hi
中井同美南咩事

講咩??
牧野anna幫love crescendo排完新舞都唔提下珠好唔畀面

淨係識講啲𡃁妹

依個unit又係火都黎
原本提拔新人係好事,我都係因為依個unit先識熊崎

嘩望一望個c ,屌你老味,堂堂一期生
好唔好意思同67期D2搶資源呀
佢幾時先肯走
望住ske啲人上唔到位真係好心酸

是咪推ego
牧野anna幫love crescendo排完新舞都唔提下珠好唔畀面

淨係識講啲𡃁妹

依個unit又係火都黎
原本提拔新人係好事,我都係因為依個unit先識熊崎

嘩望一望個c ,屌你老味,堂堂一期生
好唔好意思同67期D2搶資源呀

好聽啲叫帶,但其實真係唔需要佢,ego已經夠曬
帶就企二排啦
中井同美南咩事

講咩??

上星期嗰單

上星期五中井朝早開SR講返前一晚因爲種種原因由三人房自己轉單人房,喺SR又喊又盛,話受唔住某人指摘等等。

之後2ch偵探check返前一日係豆腐殺青,同隊出演得美南同山田,咁正常住宿應該同房,中井疑似影射同隊有欺凌事件。

星期六晚一向有開SR豆腐直播的中井缺席,之後差不多成個星期都無開過SR,有傳話佢被營運禁止開SR。

而同一時間點,日本某某新聞記者報導NGT內存在欺凌事件,另外48單中井握手部數急跌,引起2ch對中井人氣下滑同是否真的存在欺凌問題仰或惡意中傷作出熱烈討論。

尋日大米公演中井出演,我見佢平時好多野講,但尋日明顯無乜點講野,有時強顏歡笑;晚上豆腐直播有開,但開得五分鐘就關台,我都未追返尋晚啲花生

中井SR喊唔係第一次,平時間唔中都有喊下賣苦情,而且地元團首單C不是出身大米,所以之前都有好多人不滿中井

永遠的次世代

中間有個阿嬸

好鐘意呢隊,除左中間
夾硬要攝入去,成班靚妹同佢洗腳
連2ch都冇時間上
成日死唔斷氣咁企中間
有冇人可以屌醒佢
成日死唔斷氣咁企中間
有冇人可以屌醒佢

冇人敢屌佢
中井同美南咩事

講咩??

上星期嗰單

上星期五中井朝早開SR講返前一晚因爲種種原因由三人房自己轉單人房,喺SR又喊又盛,話受唔住某人指摘等等。

之後2ch偵探check返前一日係豆腐殺青,同隊出演得美南同山田,咁正常住宿應該同房,中井疑似影射同隊有欺凌事件。

星期六晚一向有開SR豆腐直播的中井缺席,之後差不多成個星期都無開過SR,有傳話佢被營運禁止開SR。

而同一時間點,日本某某新聞記者報導NGT內存在欺凌事件,另外48單中井握手部數急跌,引起2ch對中井人氣下滑同是否真的存在欺凌問題仰或惡意中傷作出熱烈討論。

尋日大米公演中井出演,我見佢平時好多野講,但尋日明顯無乜點講野,有時強顏歡笑;晚上豆腐直播有開,但開得五分鐘就關台,我都未追返尋晚啲花生

中井SR喊唔係第一次,平時間唔中都有喊下賣苦情,而且地元團首單C不是出身大米,所以之前都有好多人不滿中井

矢作巴好詳盡
不過身為c拎呢啲野係sr講唔係太好
而且身為c都要時不時賣苦情 咁其他人點算
btw 我好想幫佢化番好個妝 佢個鼻影夠膽將白色高光就咁掃上去...
成日死唔斷氣咁企中間
有冇人可以屌醒佢

on9
神話企邊就企邊

永遠的次世代

中間有個阿嬸

好鐘意呢隊,除左中間
夾硬要攝入去,成班靚妹同佢洗腳

無禾珠carry 湯渣仲肯唔肯幫班o靚妹出unit碟
禾珠手揸48g最多資源都賣緊苦情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞