有無人鍾意松井珠理奈(6)In 救世珠 We Trust

1001 回覆
16 Like 10 Dislike
留名

咪高過救世珠

其實係咩榜嚟?

日經藝人排行榜 個分係由兩個指數(認知度同關注度)乘出黎嘅
between 咪梗係高 認知度屌打

咪高過救世珠

其實係咩榜嚟?

佢同柏木出左事之後 關心度低到喊
留名

救世珠fans成日ff你同救世珠一齊

咪高過救世珠

其實係咩榜嚟?

咪醬衝出國際啦

咪高過救世珠

其實係咩榜嚟?

咪醬衝出國際啦

但係我ok鐘意佢
好過手越夫人
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20170502/bkn-20170502180338312-0502_00862_001.html

個作者好憎AKB
駛唔駛寫到咁

夏日單都唔知幾耐冇水著
我情願香港報紙唔好報日本新聞
講返班韓狗算啦
http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20170502/bkn-20170502180338312-0502_00862_001.html

個作者好憎AKB
駛唔駛寫到咁

同場的成員柏木由紀被問到於前成員小嶋陽菜的離隊騷上假喊,她否認其事。

有咁嘅事咩我睇曬啲騷都唔覺

好似係畢業公演之後Ann 有拎過出黎笑
之後班香港報紙佬放大件事姐

個作者好憎AKB
駛唔駛寫到咁

同場的成員柏木由紀被問到於前成員小嶋陽菜的離隊騷上假喊,她否認其事。

有咁嘅事咩我睇曬啲騷都唔覺

好似係畢業公演之後Ann 有拎過出黎笑
之後班香港報紙佬放大件事姐

https://mobile.twitter.com/kojiharunyan/status/855458769014210561

咪高過救世珠

其實係咩榜嚟?

其實momokuro係唔係仲好紅?
e-girl得一個上榜
48 單校歌
48 單校歌

我覺得有少少似宮崎俊個種感覺
我覺得佢同麻友都係好尷尬所以唔喊唔笑咁樣
始終係崇拜但又有距離感嘅前輩
而唔係扮喊

neta黎姐勿認真
佢兩條友淨係識圍爐發癲 一見到前輩
而唔係扮喊

neta黎姐勿認真

圍爐發癲
睇佢兩個showroom完全係自high冇人明佢哋做緊乜

想當年cg麻友仲會撩下前輩
我覺得陽菜應該係最後一個請到晒神7上枱GE 人

麻友/柏木/咪醬 畢業都應該唔得

個作者好憎AKB
駛唔駛寫到咁

夏日單都唔知幾耐冇水著
我情願香港報紙唔好報日本新聞
講返班韓狗算啦

認同
而唔係扮喊

neta黎姐勿認真

圍爐發癲

比多個指原佢地 AKB三大傻鳩
48 單校歌

佢出ppap都會有人買架啦,算良心單

如果唔係救世珠C
其實我覺得唔錯
而唔係扮喊

neta黎姐勿認真

圍爐發癲

比多個指原佢地 AKB三大傻鳩

love trip發售日 三人bbq好鬼好笑
而唔係扮喊

neta黎姐勿認真

圍爐發癲

比多個指原佢地 AKB三大傻鳩#yeah#l#hohome

love trip發售日 三人bbq好鬼好笑

仲有船上面食好西個次
麻友痴線mode唱生日歌俾指原
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞