有無人鍾意松井珠理奈(6)In 救世珠 We Trust

1001 回覆
16 Like 10 Dislike
點解個樣生到成個大嬸咁都可以有咁多C做.......

後生ma
人地今年先20

咁上年都撞麻友生誕
陽菜都試過撞

咁上年都撞麻友生誕
陽菜都試過撞

主角係細豬成件事唔同哂
佢應該想講唔見前田連c會阻人發展

你都痴線,前田三屆總選已經走咗
救世珠由大聲同前田一齊C到現在
如果前田今日仲留低c緊點會冇人黑佢阻住
當年都比人黑唔少話佢又廢又冇用啦

前田敦子:即使討厭我也不要討厭AKB

救世珠:今後若對SKE有一點點興趣就請支持我

呢度已經睇到佢地有咩分別

咁上年都撞麻友生誕
陽菜都試過撞

跟本特登架
就係為左要大top都要出席速報
有無人睇過呢篇文?

https://addictedjolin.wordpress.com/2017/03/31/%E3%80%9048g%E3%80%91%E7%95%B6%E9%80%80%E4%B8%80%E8%90%AC%E6%AD%A5%E4%B9%9F%E6%89%BE%E4%B8%8D%E5%88%B0%E6%AD%A3%E5%B8%B8%E7%90%86%E7%94%B1%EF%BC%8D%EF%BC%8D%E7%8F%A0%E7%90%86%E5%A5%88%E4%B9%8B/

講得好中啊

岩岩睇哂 認同樓上 講得真係中

上個post有人貼過

頭先再回帶多次 個作者真係睇得好透

Btw 佢整黑救世珠成個人好好笑
其實係營運自己搞衰akb同ske
推人淨係推分家
唔明你地班人On99 黑成員做咩 又唔撚見你地黑露露又鹽又垃圾 又食左幾次C 成班小學雞恰鳩珠唔知做咩 人地起碼握手全切
唔明你地班人On99 黑成員做咩 又唔撚見你地黑露露又鹽又垃圾 又食左幾次C 成班小學雞恰鳩珠唔知做咩 人地起碼握手全切

講曬原因點解黑佢你仲唔知
我諗你睇完頭一頁同篇文都唔洗多解釋啦
露露前幾個post 都有講啦你冇睇姐
握手全切又點,咪又係冇人識

仲有珠都唔止食左幾次C
佢由一出道就食C 食到依家
無論係AKB 定SKE
你話邊個垃圾D 大家都有眼睇

呢條友應該都係同救世珠一樣眼中只有總選 排名個類
永遠唔夠人講就會拉其他成員落水 仲要冇point
通常都係:XXX仲衰啦 又唔見你地話佢 淨係針對救世珠
握手全切都好意思拎出黎講

呢條友應該都係同救世珠一樣眼中只有總選 排名個類
永遠唔夠人講就會拉其他成員落水 仲要冇point
通常都係:XXX仲衰啦 又唔見你地話佢 淨係針對救世珠

已經拉左敦同露露
下次唔知係邊個呢
明明露露之前比人由朝黑到晚
係依家卒左先上神台
圍敦救珠
明明露露之前比人由朝黑到晚
係依家卒左先上神台

好彩我係睇佢做劇先鐘意佢
唔係睇佢做idol
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞