有無人鍾意松井珠理奈(6)In 救世珠 We Trust

1001 回覆
16 Like 10 Dislike

吓,我覺得好多見佢多過見櫻

我覺得C 嚟講算少 不過你咁講又係連櫻都唔多覺樣

係時候重提green flash

聽你咁講即刻睇下
唔講仲以為PRR/櫻/救世珠 係C
雖然話係GREEN FLASH 搵晒啲次世代出嚟拍姐都唔駛2個C 連樣都唔多見
連隔離生驅都多鏡頭

PS: PRR 真係好靚

生驅

珠珠個口好大
新歌個口

救世珠同生驅
兩個都
如果2個一齊w center會點

48 46系最黑暗既時間
我覺得陽菜應該係最後一個請到晒神7上枱GE 人

麻友/柏木/咪醬 畢業都應該唔得

小嶋祭making啲一期生話已經準備好不請自來送咪一程

仲以為佢同前田個啲唔算熟TIM
小嶋祭making 係咪仲未有熟肉?

話哂老咪剃頭果陣公開撐佢喎 元A黑社會

老咪人緣應該係團內數一數二好既人

某fb page 經常性黑老咪 點睇?
係喎 一陣有大久保

咩page
係喎 一陣有大久保

褲已除

總有人鐘意有人唔鐘意ge
係喎 一陣有大久保

褲已除

我都諗住問你除左未
其實有咩46/48fb page必like多野睇 我知好少
有矛人share牙
有矛人share牙

微妙AKB
係喎 一陣有大久保

褲已除

我都諗住問你除左未

唔明點解米單要搵本家人跳
有矛人share牙

微妙AKB

akb taiwan club必入
新cd 又出
大家又會買幾多隻入手
利申入 20隻 DDDDD
有矛人share牙

微妙AKB

其實微博都有好多
如果你用微博我都可以介紹比你
最後做乜野燒肉 深夜睇好肚餓
新cd 又出
大家又會買幾多隻入手

all in 麻友
有矛人share牙

微妙AKB

其實微博都有好多
如果你用微博我都可以介紹比你

之前有上去睇下文咁 諗住方便追文申請但申唔到 btw 名呢

老女人係咪出一集ja

老女人係咪出一集ja

以前冰狗好睇好多

而家每集梗係路人星同美麗有罪
新cd 又出
大家又會買幾多隻入手

all in 麻友

all in麻友就一定 遲d 買多30隻 all in

呢 20張 應該 10 10 咁投 rinrin 同 ゆいゆい

老女人係咪出一集ja

以前冰狗好睇好多

而家每集梗係路人星同美麗有罪

轉左mc之後無乜點睇
我都咁諗但有老女人呢集睇番先
新cd 又出
大家又會買幾多隻入手

all in 麻友

呢 20張 應該 10 10 咁投 rinrin 同 ゆいゆい

感謝支持麻友

玩埋上年咪算囉,做咩麻友今年又要玩,每年都投麻友,見到上年個差距咁大(先唔講中華砲單野啦),今年有少少卻步
新cd 又出
大家又會買幾多隻入手

all in 麻友

感謝支持麻友

玩埋上年咪算囉,做咩麻友今年又要玩,每年都投麻友,見到上年個差距咁大(先唔講中華砲單野啦),今年有少少卻步

呢年真係最後, 好好地比佢拎個第一啦
指麻玩埋呢次算啦
係時侯轉朝換代啦
新cd 又出
大家又會買幾多隻入手

all in 麻友

感謝支持麻友

我都係神推麻友一份子
其實上年麻友講過唔玩....

[helmet mode] 感覺上係營運迫佢....唔係收入大減
同埋唔知點解覺得佢會係總選宣怖畢業 雖然唔多想
新cd 又出
大家又會買幾多隻入手

all in 麻友

感謝支持麻友

呢年真係最後, 好好地比佢拎個第一啦

見到麻友登頂嗰年真係喊出聲,之後嗰年都預咗,上年見到票數差咁遠真係好灰心,今年唔敢諗結果
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞